Vad händer nu...?

Ciao, buonasera etc...


Januari är snart slut så det kanske är lite sent att göra detta inlägg nu, men jag måste nog säga emot. Den nya terminen går snart mot sin tredje vecka, och det känns riktgt bra att vara tillbaka. Nya kurser och nya lärdomar väntar de kommande 4 månaderna. Det känns fortfarande lika surrealistiskt att jag befinner mig där jag är nu, fem månader sedan jag flyttade och det känns fortfarande overkligt.

Nu var det nog ungefär en månad sedan jag skrev sist, och inte mycket intressant har hänt. Jag var hemma i Sverige över jul och nyår, träffade familj och vänner, tog en vända till Gekås, lagade min telefon, gick på födelsedagskalas och njöt av att vara ledig. Sedan väntande en ledig vecka hemma i lägenheten, en ytterst händelsefattig vecka och helt plötligt var skolan igång igen. Är så sjukt taggad inför den här terminen och kan inte vänta på att få nya erfarenheter.

Under ledigheten har jag funderat en del på bloggen och jag saknar verkligen att få skriva av mig, men jag vet inte längre vad jag ska skriva om. Så vad händer nu? Därför vänder jag mig nu till er; vad vill ni läsa om?

Vad tycker ni att den här bloggen saknar/har för mycket av. Vet att det flesta som läser här är nära och kära hemma i Sverige som vill försöka sig om att jag fortfarande är vid liv, men ni, den lilla procenten som inte är det, vad tycker ni? Vart ska denna blogg ta sig 2020?


Glöm inte att jag även existerar på instagram. I mitt senaste inlägg kan ni läsa en snabb recap på mitt 2019 och där kommer även andra uppdateringar på skola, foto och annat roligt men ack så oklart. Ni hittar mig på @moowaah


Ha det fint så länge så syns vi kanske snart!


#fotoblogg #studentlife #studyabroad #livsnjutare #frågor #hjälpvarandra #nouw2020 #italien

Gillar

Kommentarer