(Student)livet kom emellan

Ja men hallå.

Det här med att blogga mer regelbundet gick väl sådär, livet kom emellan som man säger. Men nu är jag här och det finns så mycket att berätta. Till er hemma i Varberg som inte har sett några delningar på ett tag, ja jag lever fortfarande, och nej jag har inte blivit sjuk och fått corona.

Ja för det är ju den där lilla detaljen. Corona. Det är inte så illa som det låter, ingen karantän än i alla fall haha. Men det är annorlunda för andra utlandsstudenter här i Italien. Det är fler och fler som åker hem på grund av att deras hemländer stänger sina gränser etc. det är såklart sjukt tråkigt att så många fina människor måste åka, men förhoppningsvis ser vi dom till hösten igen. I lördags hade vi en "liten" get-together, pratade om saker vi gjort tillsammans under året, spelade musik och hade en sjukt jävla awesome kväll helt enkelt.

Hur som helst så har det hänt en helt del sen ja skrev sist. Midterms är snart över, vi har hunnit med konstutställning och är nu inne på 6e rullen till mitt traditionella fotoprojekt. Vädret de senaste veckorna har varit helt magisk, sol och som varmast 18 grader så har blivit en hel del promenader och läxorna fick följa med ut i friska luften. Nu i helgen är det en tatuering som står på schemat, update på detta kommer självklart upp här men in och kika på instagram för mer om detta ;)

Hemsida och bloggen

Jajemen, hemsida är nu up and live. Detta kommer dock inte påverka min blogg på något sätt utan kommer bara vara där som ett komplement. Det är även där jag kommer ladd upp majoriteten av mina fotoprojekt.

Hemsidan hittar ni på denna länk: https://moanyberg.portfoliobox.net


Det var allt för mig den här gången, ha det bäst och lev life, carpe diem osv!

Gillar

Kommentarer