Snart december och ny vecka!

Hallå hallå! och godmorgon.

Idag är det en ny vecka, alltså en hel vecka sedan jag skrev sist. Har varit mycket på gång, det har blivit kallare och allt fuktigare ute, hemlängtan är värre än någonsin. Tur att det mindre än fem veckor kvar. Och jag fick dessutom förra veckan hem mitt paket från hm; fem par strumpor, mysbtýxor och ett par tofflor. Det har verkligen gjort tillvaron lite, lite bättre. Vi köpte också in lite fler ljus i hop om att hålla värmen lite bättre

Det har regnat varje dag i snart 3 veckor. Vattennivån i Arno är farligt hög. men så länge inte larmet går och det blir som det har varit i Venedig så ska man ju inte klaga. På onsdag ska vädret tydligen vända så håller tummarna för att det blir bättre snart.

Men ingen idé att vara bitter, för nu kan det bara bli bättre. Som jag skrev är det mindre än fem vekor kvar tills jag är hemma, 4 veckor kvar på terminen. Nästa vecka är det balett som står på schemat, alla projekt i skolan är igång och trots att jag har haft noll motivation de senaste veckorna så börjar jag äntligen komma igång. Jag har startat upp ett dokumentär-fotoprojekt. Förhoppningsvis blir det som jag har tänkt mig Kommer bli så kul att se när det är klart, men tyvärr kan jag inte säga så mycket mer just nu.

Innan jag går vidare med veckans listor kommer här en re-cap av förra veckans mål. Det här med att läsa en bok har nu gett upp på, jag vill verkligen med känner mig sjukt omotiverad till att faktiskt göra det. Har ätit bra i alla fall vilket är ett plus. Och att ligga i fas med skolarbetet... ja men jag ligger i alla fall inte jättemycket efter.

VECKANS TOP 3  


  1. The Last Czars. Miniserie på Netflix om de sista i Romanovätten. Så sjukt bra gjord och så intressant. Så är du en lika stor nörd som jag, then check it out.
  2. "Rit-dagbok". Har börjar skriva dagbok, eller ja... jag har börjar rita dagbok. Basically så ritar jag något varje dag innan jag går och lägger mig, Både för att kanske få ut mina tankar kring något som hände under dagen men också för att utvecklas som illustratör. Ja, för jag gör mycket mer än att bara fota. Kanske är så att denna bok också får ta del av bloggandets värld.
  3. Pannkakor. Med banan, kanel och lite greksik yoghurt. Ja, det låter jätteskumt men det är verktygens så gott. Det blir lite mer mat och istället för att ha sylt finns där bara naturligt socker från bananerna. Rekommenderar verkligen.

Veckans Mål


  1. Fota mer. Trots att jag studerar foto så fotar jag extremt lite. Vill verkligen ut och bara köra. Ska försöka ta mig till Florence American War Cemetery för att fota lite till mitt projekt.
  2. Träna lite mer. Förra veckan blev det rätt dåligt med träning, ramlade i trappan så måste ta det lite lugnt med löpningen någon vecka så får hitta på något annat att göra den här veckan helt enkelt.
  3. Sova bättre. har blivit lite sena kvällar och tidiga mornar det senaste. Ska verkligen försöka sova minimum 8 timmar/natt nu den kommande veckan och se om jag blir något piggare på morgonen, eller om det helt enkelt är så att jag inte är gjord för att gå upp innan 10.

Med det sagt, så ska jag nu återgå till mitt kaffe och ladda batterierna lite innan nästa lektion.

Hur ser er vecka ut? Vad har ni planerat?


Ha en fin dag <3

Buona giornata a tutti!

Gillar

Kommentarer