Corona, stängd skola och tatuering

Hej igen!


Mycket har hunnit hända sen det senaste inlägget. Som ni alla nog redan har hunnit läsa på någon av alla nyhetsmedier så har alla skolor i Italien stängt och vår skola är då inget undantag. En veckas ledigt blev det helt plötsligt och det är ju såklart blandade känslor kring detta. Skönt med ledig:t ja, kul att missa skola: nej. Mindre taggade är vi på chocken som väntar när vi väl kommer tillbaka. Men inga sura miner här inte haha.

Nästan en hel vecka har hunnit gå sedan jag skrev här sist och jag måste ändå säga att den här veckan har varit lagom händelselös. Med avslutade midterms och ledigt från skolan blev det att i två dagar bara ta det lugnt och inte göra så mycket annat än att stanna hemma och bara njuta av lite lugn och ro. Men sen kom lördagen. Och oj oJ OJ må jag säga. Dagen började relativt tidigt, jag drog på mig årets snyggaste outfit; mysbyxor och en oversized polotröja och efter en liten promenad och en trip med spårvagnen befann jag mig klockan 11 på Manoviva Tattoo Club.

Hela 9 timmar spenderade jag och mina kära roomie där och ja, det var vart varje minut. Här införskaffade inte bara en, utan två hela tatueringar. Jag läste ungefär halva "En man som heter Ove". Om jag grät över att det gjorde ont eller för att Oves liv va så orättvist är en fråga som kvarstår.

Blev sjukt nöjd med resultatet och du som läser detta någonsin är i Florens och funderar på att själv gadda dig så kan jag absolut rekommendera denna studio. Tyvärr så har jag inga bilder på dem just nu men för en update på detta kommer här kommer mer på instagram här. Kom hem strax innan 11 på kvällen igen och inte mycket mer orkades med.


Idag, söndag, är inte så mycket planerat. På grund av tatueringarnas position så blev jag rekommenderad att inte gå så mycket, och en ursäkt till att ligga och kolla på serier hela dagen tackar man ju inte nej till i första taget.

Ha en super fin dag och vecka så hörs vi kanske snart igen!


Tack å hej!

Gillar

Kommentarer