Den här nya appen secret är nog världens största hat app. Där kan man skriva ut vad som helst helt anonymt. Så det är jätte mycket hat om personer på den appen. Jätte onödigt att folk ska bli mobbade via den appen ja menar det kan gå så illa att folk kan ta självmord. Vad får man ut genom att skriva hat om folk på internet? Gör det ditt liv bättre eller mår du bra av att mobba folk? Det tror jag verkligen inte. Varför kan inte alla bara respektera folk och vara trevliga mot varandra hur svårt är det att vara det? Våran värld skulle vara mycket bättre om alla vore snälla och trevliga mot varandra. Det är inte så svårt att ialf le mot folk.
Bilden är från secret.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Usch är så himla otaggad på att vandra vid typ Tyresö slott med klassen. Så himla tråkigt. Och sen på torsdag ska vi till älta och vandra i en jävla skog. Hatar allt med NO så himla svårt. Ja ska träffa Jerome och Fanny i morgon. Så ska vara med dem en stund sen ska jag träffa Nisse. Åhh har saknat den grabben. Har seriöst inte träffat honom på typ 2 månader.
That's sucks.


Likes

Comments

Äntligen har jag fått mer plats för kläder. Hittade nämligen en gammal klädställning så ställde den i mitt rum och hängde upp mina kläder. Förut låg mina kläder seriöst på golvet när dem var ny tvättade för jag fick inte plats i garderoben. Så finally mer plats. Jo idag hade jag värsta långa skoldagen vilket sög. Efter det drog jag hem och käkade middag sen träffade jag Lukas och Erik och vi drog till söder för att kolla på bio. Vi kollade på Turist. Det är Sveriges bidrag till Oscars galan. Låt mig säga så här. Vi drog efter halva filmen för den var så tråkig. Trodde jag skulle somna seriöst.
Nej vi stack hem och aa nu sitter jag här och skriver. Nej måste få lite sömn nu. Puss godnatt.


Likes

Comments


Likes

Comments

Årets bb måste ju vara ett skämt. För det första att det folk från Norge med och för det andra är att nu är det ju bara bikini modeller och hunkar som i paradise hotel. Jag har alltid tyckt att bb har varit bra för där har alla chansen att vara med oavsett ålder och utseende. Men nja så kan man inte säga att det blev i år. Ja vad ska man göra det är samhällets fel. Folk hjärntvättar oss hur man ska se ut.
Nej alla deltagare var så otroligt tråkiga också. Jag trodde verkligen att jag skulle somna i soffan. Saknar verkligen förra säsongens bb det var så jävla bra.


Likes

Comments

Igår stack jag och några vänner till pingstkyrkan i Tyresö på kvällen. Och det var en sån härlig kväll där. Jätte roligt folk där och vi sjöng och dansade och fikade. Alla var så grymt trevliga där så ska nog fortsätta gå ditt. Men idag ska jag sova över hos min älskling Matilda. Ska bli jätte kul vi ska kolla på film och äta godis. Mums. Sen på söndag ska jag hem till min gudfar och hans familj. Saknar dem jätte mycket har inte träffat dem på nästan 1 år.


Likes

Comments

Jag känner mig stressad. Jag kan inte sova på nätterna. Jag mår dåligt över hur mycket press skolan ger oss. Det har bara gått en vecka av skolan och jag känner redan så här. Hur ska resten av året gå? Allt är så svårt och lärarna ger en inte ens hjälp. Man kämpar för högre betyg men det är omöjligt det går inte.

Likes

Comments

Idag på lunchrasten så satt det en kille som går en årskurs mindre än mig helt ensam i en soffa i cafeterian. Mina vänner tyckte att det var synd att han satt där ensam. Så istället för att tycka saker så tog jag tag i det och satte mig bredvid honom och började snacka. Han var hur trevlig som helst. Vi satt och snackade ett tag. Men jag såg också några killar som satt och viskade vid ett annat bord och skattade. Som att det var menat mot oss. Jag frågan killen ifall dem där killarna brukare vara dryga och han sa "Ja ibland" Då sa jag till han " Är dem dryga mot dig så kom till mig och berätta så tar jag ett snack med dem. Säg inte till lärarna för dem lyssnar inte ett skit"
Men det är sant lärarna säger typ inget dem hjälper aldrig när ett barn blir trakasserad. Sorgligt tycker jag. Men det jag ville få fram med detta är att alla kan göra skillnad. Ifall du ser någon sitta ensam gå fram och prata med personen. Eller säg "Hej" eller le åt den. Små saker gör skillnad. Ingen ska gå runt och behöva må dåligt.


Likes

Comments

Hej. idag vakande jag runt 11. Jag åt frukost sen gjorde jag typical tjej saker som varenda tjej gör varje morgon och sen sprang jag till bussen som en galning. Jag mötte upp Hanna i gullmarsplan och vi tog tuben till Karlaplan för att sedan gå till Stockholms teater högskola. Där träffade jag mina skådespelar vänner och regissören. Vi skulle ju då kolla på filmen jag var med i för några månader sen. Filmen var ganska bra förutom några jätte fula närbilder på mig som jag helst vill glömma. Efter det åkte jag hem till Jerome och jag skulle laga mat till han men det blev kaos haha. Blev så äcklig mat (såklart skulle jag experimentera med olika kryddor) Men sen gick vi hem till mig och åt mat istället och då bjöd jag Jerome på kött och potatisgratäng med bea. Väldigt gott må jag säga. Såg ni att jag har bytt header? Va trött på den gamla så bytte. Men den är tillfällig jag ska ta nya bilder sen.

Nej nu måste jag plugga så vi hörs i morgon puss.

Likes

Comments

Heej. Igår så sov vi över i ödehuset igen. Det var skit najs. Vi var typ 13 pers först men vi var bara 9 som sov över. Dock har jag inte sovit ett jävla skit och är jätte trött just nu. Alla mina vänner tog mina filtar,kuddar och mina två madrasser. Så ja det blev en ganska kall natt för mig. Sen så hörde man att någon gick i trappen hela tiden och att någon går på övervåningen. Men det är ju en kvinna som har mördats i det huset så det är väl hon som spökar antar jag.
Nej ikväll vet jag inte vad som händer jag kanske ska träffa några vänner men annars är jag bara hemma. Och i morgon ska jag och Hanna på bio för vi ska se en kortfilm jag var med i. Ska bli kul och se hur den har blivit.


Likes

Comments