Header

Oj, nu var det galet längesedan jag var inne och skrev här. När jag kollar tillbaka och tittar igenom alla inlägg undrar jag var tiden tog vägen, nu står jag med en hel del förändringar i ryggen som jag inte kunnat påverka och såhär i slutändan så inser jag hur mycket det har tagit på mig. Jag har lett och sett glad ut när folk frågat, men det har väl fan varit allt annat än lätt. Lättare än vad jag trodde till en början och det hade kunna fortsatt så om alla hade betett sig så som jag förväntade mig att de skulle. Det var andras beteende kring detta som förändrade det hos mig just denna gång. När människor jag älskar är ledsen eller sjuka eller faktiskt bara beter sig som något jag inte trodde fanns hos dem så är blir hela min kropp en stor spagetti klump, hur fan gick det till liksom, allt det här? Jag har saknat och jag har gråtit men jag har klarat det, sommaren var riktigt bra och när jag tog sommarlov var jag stolt över mig själv, de orden känns goda att smaka på. Jag kämpade mig igenom våren som faktiskt - var en av de svåraste tiderna i mitt liv. Det var få människor som stod där och såg igenom fasaden som jag satte upp men de som gjorde är guldvärda för jag vet faktiskt inte var jag hade varit om de inte funnits där.

Jag har vuxit som människa under dehär året, men jag kan också säga att jag sett människor krympa i mina ögon, rakt framför mig har saker hänt som jag inte reagerat på tidigare, jag insåg det först när valen de gjorde började få mig att tänka vad de prioriterar här i livet. Det är skrämmande det här, hur folk som man trodde att man kände bara kan slingra ur händerna på en och bli något som man inte trodde fanns inuti personen. Jag blir ärligt talat rädd. Jag har lätt för att prata, att ta för mig och säga vad jag tycker där jag anser att det är viktigt men jag har även varit rätt bra på att lägga energin där den inte behövs och det är det slut på nu. Jag slösar ingen tid längre. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nästa vecka ska jag slinga mitt hår sista svängen innan sommaren, därefter kommer jag att vänta till i höst innan jag gör något annat än att klippa det! Just nu går mitt hår i gula toner, är lite slitet längst ned samt en utväxt så det kommer bli perfekt att göra det nu och vara fräsh i håret till sommaren! Jag kommer även att köpa hem Revlons färgpigmenterade inpackning för att behålla den kalla färg jag vill ha, hela sommaren. Har ni någon erfarenhet av dessa? Har läst mycket bra om dem och har även hittat dem HÄR för bra priser! 

Såhär skrivs det om Revlons färginpackningar: 

"Ge nytt liv till färgat hår med denna 3-in-1 inpackning från Revlon Professional. Den innehåller färgpigment vilket gör att du snabbt och enkelt kan fräscha upp din hårfärg hemma.

Färgat hår behöver extra vård för att hålla sig starkt, vackert och behålla färgen längre och denna inpackning är perfekt för det.

Användning:

Applicera i handdukstorkat hår. Fördela krämen i håret med hjälp av en kam eller med fingrarna. Låt inpackningen sitta i tre minuter, skölj sedan noga. Använd gärna handskar."

Likes

Comments

  1. Igår beställde jag för första gången ifrån Ebay! Hoppas att allt blev som det skulle och att det kommer i tid, jag beställde genom en länk från en annan blogg jag läser, och hon är rätt erfaren på att beställa från Ebay, visade även upp dessa produkter som var riktigt fina när hon fått hem dem! Jag kommer att skriva mer när jag får hem dem! 

Likes

Comments

Mamma och jag har två dagar i rad vart ute i skogen och gått i ca 1 timme! Så himla härligt! Två träningspass igår och det var himla skönt! Idag blir det nog bara gym!

I forsby där vi bor, tar det 1 min för oss ut i skogen! Vi smiter över staketet bara! Såå härligt, blir många turer där under vår och sommar!

Likes

Comments

Bilder från modelldagen i Måndags, temat var Bröllop så Vera fick en brud sminkning i lila och brunt och en slarvig uppsättning med flätor och lockar! Överdelen på klänningen och buketten har jag gjort själv vilket var väldigt knepigt men jag blev nöjd med slutresultatet!

Imorgon tänkte jag dela med mig av lite bilder från igår där hon gjorde mig till brud!

Likes

Comments

Detta bar jag idag! Älskar bootcut jeans, super snyggt men framförallt skönt!

Likes

Comments