SVAR PÅ FRÅGOR OM MIN KOLLEKTION - Moa Mattsson X BUBBLEROOM

Frågor & Svar, MOAMATTSSONXBUBBLEROOM

Inlägget är i samarbete med Bubbleroom.

När släpps kollektionen?
Kollektionen släpps den 10/10 klockan 12.00. Om ni har signat upp er på VIP-shoppingen så kommer ni få förtur och kunna shoppa kollektionen två timmar innan övriga kunder, dvs klockan 10.00! HÄR kan ni signa upp er om ni int gjort det redan.

Vilken storlek har du i alla plagg?
Jag har min vanliga storlek i alla plagg. Jag pendlar alltid mellan storlek 34/36 och likaså med dessa plagg. I alla nederdelarna (byxor samt kjol) så har jag storlek XS/34 och likaså i i byxdressarna. Resten av plaggen (alla överdelar, klänningar, kapporna) har jag i storlek S/36!

Hur lång är du?
Jag är 1.70 lång!

Hur är de olika plaggen i storlekarna?
Jag har som sagt min vanliga storlek i alla plagg så jag upplever storlekarna normala. Sen beror det såklart på hur man vill att plaggen ska sitta. Jag hade både kunnat ha byxorna i storlek S/36 istället och överdelarna i storlek XS/34, men jag gillar när nederdelarna är tightare. Skinnbyxorna är dock väldigt stretchiga så det kan man ha i åtanke, skulle din vanliga storlek ta slut så tror jag absolut att en storlek mindre funkar där också.

Vilka storlekar kommer plaggen i?
Alla plaggen kommer i storlek XS-XL.

Vad kommer priserna ligga på?
Priserna kommer att ligga mellan 299-799 kr. Vill ni se vad alla plagg kostar så kan ni klicka er in HÄR!

Hur länge har du jobbat med kollektionen?
Jag fick förfrågan av Bubbleroom redan i början på december förra året! Så redan då började jag fila på idéer till kollektionen och sedan var jag på Bubblerooms kontor första gången i januari och där någon gång började vi skissa på alla designs.

Vad var inspirationen till kollektionen?
Allt möjligt verkligen! Men har gått mycket efter vad jag själv gillar och även fått inspiration av människor jag följer och beundras av på sociala medier, personer jag sett på stan, Pinterest osv osv... En blandning av mycket. Sen är ju hela konceptet med kollektionen att det ska vara en "From Day to Night"-kollektion så att alla plagg ska funka både till vardags men även till kvällen, så natt du ska kunna gå direkt från kontoret/skolan till dina kvällsplaner liksom.

Är kappan varm, kan man ha den på vintern?
Det är en höstkollektion så alla plagg är designade utefter det. Jag skulle säga att det är den perfekta höstjackan men kommer även funka krispiga vinterdagar med en tjocktröja under. Inte kanske den kallaste delen av vintern, men då fryser jag till och med i min dunjacka liksom...

Vilka säger kommer kappan i?
Kappan kommer i svart och en kallare ljusbeige färg. Love it!

Vilket är ditt favoritplagg i kollektionen om du bara får välja ett?
Så svår fråga för jag älskar verkligen alla plaggen! Men tror nog min absoluta favorit är byxdressen som kommer i svart och rött. Älskar passformen på den, att den är djup i ryggen och att den har fickor på sidorna!

Hur ser skinnbyxorna ut baktill?
Det är inga veck på baksidan som det är framtill utan där är dom slätar, och sen sitter dragkedjan i sidan.

Hur är längden på kostymbyxorna samt läderbyxorna?
Kostymbyxorna är en "typisk" modell på ett par kostymbyxor, längre och något utsvängda nertill. Läderbyxorna däremot är i en kortare modell, tanken med dom är liksom att dom ska vara kortare. Både jag som är 1.70, Lojsan som är 1.73 och Lovisa som är 1.60 bär storlek 34 och dom passar oss alla trots att dom blir olika långa på oss såklart.

Är byxorna höga i midjan?
Båda byxorna är högre i midjan, främst kostymbyxorna. Det är även en bred kant överst på kostymbyxorna, något som ej är på skinnbyxorna.

Är skinnbyxorna stretchiga?
JA, det är dom!

Är skinnbyxorna heltighta där nere eller lite raka? Har dom fickor på baksidan?
Dom är raka nertill. Se bild här nedan! Inga fickor.

Är det något/några plagg man bör antingen gå upp eller ner i storlek i?
Som sagt så beror det på hur man vill att plaggen ska sitta. Jag tycker typ att alla plagg är snygga i oversized, tex så har jag kappan både i min vanliga storlek 36 men även i stolek 42 pga snyggt med oversized! Men är det något plagg du ska gå ner i storlek i så skulle jag säga läderbyxorna pga väldigt stratchiga, och gå upp i storlek... Hm, som sagt tycker att alla överdelar är snygga oversized men kanske t-shirten ifall man inte vill ha den för tight i ärmarna. Även den stickade tröjan/klänningen blir ju typ snyggare ju större den är.

Hur är blazern i storlek? Bör man ta sin vanliga eller gå upp en storlek? Liksom är den tight eller mer oversized?
Den är normal i storlek. Vill du att den ska sitta "normalt" dvs mer åt det tighta hållet så ta din vanliga storlek, vill du ha den oversized så gå upp en storlek eller två! Jag har storlek S/36 som är min normala storlek och på mig sitter den perfekt.

Kommer det gröna linnet bara i den färgen?
Yes linnet kommer endast i grönt!

Är det risk för sideboob på linnet?
Min tanke när vi skissade på linnet var att det skulle vara något djupare i armvecken, men inte tillräckligt djupt för att bröstet ska kunna synas så nej!

Vilka färger kommer klänningen i?
Klänningen på bilden nedan kommer i grönt, rött och svart.

Hur långt ner ungefär går den stickade klänningen?
Beror givetvis på hur lång du är och vilken storlek du bär! Här ser du hur långt ner storlek XS/34 går på Lovisa som är 1.63 lång:

Coat vs blazer?
ÄLSKAR BÅDA! Modellen på kappan och blazern är väldigt lika och det är meningen. Skillnaden är ju materialet, att den beiga kappan är något kallare i färgen än blazern och att kappan har ett spänne i midjan istället för bara ett band i midjan som på blazern.

Vilken outfit hade du valt till din 30 år fest?
Åh bra fråga! Alltså byxdressen som kommer i svart samt rött är ju min favorit men jag älskar även alla klänningarna och dom passar perfekt till fest! Så kanske den svarta klänningen med puffärmar? Alternativt en med ballongärm som jag inte fotat än, men ni kan spana in den på sneak peak sidan HÄR!

Hur många plagg är det i kollektionen?
Den är 19 stycken olika modeller och med alla färger så är det totalt 30 stycken plagg, ni kan se alla HÄR

Är kollektionen limited edition eller kommer plaggen att fyllas på?
Kollektionen är limited edition, tar något slut så är det slut - plaggen kommer inte att fyllas på. Därför är det väldigt viktigt om ni verkligen vill ha något att ni är snabba på bollen!

Är du nöjd med kollektionen?
JA, jag är SÅ nöjd med kollektionen! Verkligen, helt ärligt så blev den ännu bättre än vad jag kunde föreställa mig,

Gillar

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Love your NEW collection at bubbleroom😍😍
nouw.com/kerintobanelli
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Ååh men så spännande, plaggen ser helt magiska ut! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
Franziskaskogsholm
Franziskaskogsholm,
Kan man bestille via bubbleroom.eu også?
nouw.com/franziskaskogsholm
moamattsson
moamattsson ,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så spännande!! Har mycket på listan jag bara måste ha så hoppas de hinner bli mina <3
nouw.com/adelinaadelina
malinkirstine
malinkirstine,
SÅ galet snygga <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Majaschibrach
Majaschibrach,

Instagram