Strandhäng i Cannes - Miramar Plage

Franska Rivieran 2017

Yey! Här kommer ett gäng bilder från en av våra dagar i Cannes, jag har ÄNTLIGEN fått Lightroom att fungera på min nya dator så nu kan jag börja leverera kamerabilder till er igen och inte bara trötta bilder från mobilen.

Iallafall, den här dagen spenderade vi på Miramar Plage som är ett ställe på stranden mitt i Cannes. Vi tog solstolar ute på piren och låg och glassade där hela dagen, man kunde även hoppa i plurret därifrån och det var sååå skönt i vattnet! Perfekt temperatur verkligen.

Bikini Triangl / Strandtunika HÄR / Solglasögon HÄR / Hatt HÄR

Det känns typ som att alla de olika ställena vid stranden i Cannes är lite likadana, vilket dom säkert är också. Men jag gillade Miramar supermycket iallafall! Tror en solstol kostade 40 euro, är ju billigare att ligga på stranden men det är så mycket skönare att ligga på piren enligt mig. Bästa är ju att man slipper bli sandig hehe...

Vi åt lunch på samma ställe också! Jag tog en Ceasarsallad som var gööörgod och sjukt STOR förvånansvärt nog. Extremt sällsynt med rediga portioner när man äter på restaurang annars tycker jag. Resterande del av sällskapet tog någon form av bifftartar med tryffel och pommes, YUM!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Du är så snygg!
nouw.com/faronsson
matildardn
matildardn,
Men guud så härligt! <3
nouw.com/matildardn
juliahjelm
juliahjelm,
Ser riktigt härligt ut!!
nouw.com/juliahjelm

Instagram