Söndagsmiddag i ren och skär klass!

Inlägget är i samarbete med Wolt.

En lugnt och skön helg som avslutades på absolut bästa vis: med att beställa hem hamburgare från Rockin Grill via Wolt. Jag var ganska sen med att hitta Wolt men så fort jag laddade ner deras app så var jag såld. Handen på hjärtat nu, Wolt ÄR den absolut bästa utkörningstjänsten jag testat och därför blev jag så glad när dom hörde av sig till mig för att höra om jag var intresserad av ett samarbete.

För det första så är deras utbud heeelt otroligt, älskar Rockin Grill som vi beställde från idag men slog även frivolter härdom dagen när jag såg att dom har Kale & Grave och Reload också! Två stora favoriter hos mig. Dessutom så har det varit riktigt snabb leverans varje gång jag beställt från dom, alltid inom 35 minuter. Och förutom att dom har grymt utbud och grymma leveranstider så kompenserar Wolt också för alla koldioxidutsläpp som uppstått i samband med deras leveranser.

En annan grej jag tycker är väldigt bra är att du kan välja mellan att få maten levererad, hämta den själv eller förbeställa och äta på restaurangen. Så smart ju?! Jag är iallafall ett STORT fan av Wolt och har ni inte testat dom än så kan ni registrera er på appen nu med koden "MOAMAT" så får ni 50 kr rabatt på första beställningen! Jag tycker absolut att ni ska ladda ner deras app (eller skapa en inlogg på deras hemsida HÄR) och bläddra igenom alla restauranger, kan lova att ni inte kommer att bli besvikna!

Gillar

Kommentarer

Instagram