Sommarkväll // Outfit

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar samt reklam för Sanna Andrén Nailcare

Kooolla vilken härlig sommarkväll det var i lilla Alingsås igår. Och i och med att jag hade på mig en helt ny outfit (som jag dessutom tycker att jag matchade ihop riktigt bra?) så var jag tvungen att be Anastasia knäppa ett gäng bilder.

Tycker det är så fint med stickad tröja över en tunn klänning på sommarkvällarna, och så sneakers till det. Har letat efter den här modellen hos Nike i rätt färg LÄNGE så jag slog ju nästan frivolter när jag hittade dom online. Jag beställde en storlek större än jag brukar ha på skor och dom passar bra, men skulle säga att det är vanliga Nike-storlekar (vilket för mig alltid har varit aningen små).

Var och fixade mina naglar hos Sanna igår också innan hon går iväg på semester. Det blev en somrig rosa färg, inte för svag och inte för stark... Bara alldeles perfekt. Så skönt att klippa ner naglarna en bit också, hade nästan gått sju veckor sedan jag gjorde de senast så dom hade verkligen växt.

Stickad tröja HÄR / Klänning HÄR / Sneakers HÄR

Och hörni, hur härlig sommarklänning? Den är på 40%(!) på REA just nu och kostar endast 179 kr så det är vad jag vill kallaett riktigt kap. Skynda fynda!

Gillar

Kommentarer

stefaniasc
stefaniasc,
vad fin du är!!nouw.com/stefaniasc
StoltMamma93
StoltMamma93,
Vacker bild 🌸nouw.com/stoltmamma93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Liknande inlägg