Sommarfräsch innan sommaren börjat!

Tips, Skönhet

Inlägget är i betalt samarbete med KICKS

Äntligen är våren här och vi kan hälsa solens strålar välkomna åter! Jag är hundra procent redo för detta vårväder och ligger redan steget före eftersom att jag använt mig av nyheter från KICKS populära brun utan sol serie. Alltså heeerrregud vad grym den här! Jag har aldrig varit någon bus-torsk just för att jag avskyr den vanliga "bus-lukten" och är livrädd att det ska kladda och färga av sig på kläder och lakan. Men alltså wow jag blev så positivt överraskad av den här serien, jag behöver inte oroa mig för någon av dom två farhågorna jag nämnde innan och resultatet blir sååå fint.

Här ser ni hela kitet med produkter samlade! Det är face drops, mousse, mist och en nattkräm. Så här kan du verkligen välja och vraka och använda dig av produkten som du känner passar dig allra bäst, eller göra som jag: använda allihopa. Alla produkterna är återfuktande och lämnar inga torra fläckar, det är det perfekta kitet för en fullbordad solkysst look!

En utav produkterna jag var absolut mest taggad på att testa var face dropsen! Det är som ett serum som du blandar ihop med din dagkräm och smörjer in i ansiktet. Enklaste grejen och ger en så fin, naturlig färg i ansiktet. Dom här dropparna luktar dessutom maaagiskt!

Benet högst upp är efter att jag smort in det med moussen, och benet längst ner är utan! Och det här är efter att moussen endast suttit på i två timmar, hur nice? Älskar också att den torkar så fort och INTE KLADDAR, moussen är nämligen transparent i färgen när du tar på den så den FÄRGAR INTE AV SIG på dina kläder eller lakan! Och så luktar den precis lika gott som resten av serien.

Vill ni vara lika nöjda med eran bränna som jag är just nu så vill jag verkligen rekommendera er att testa den här serien! Dessutom så har KICKS Beauty 20% rabatt på alla deras self-tanning produkter just nu (gäller framtill 12e maj) så det är verkligen ett perfekt tillfälle att prova fuska fram en bränna som SER naturlig ut! Kolla in alla produkterna HÄR!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Instagram