Moa Mattsson X BUBBLEROOM EVENT

Vardag, MOAMATTSSONXBUBBLEROOM

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom.

Här kommer ett gäng bilder från mitt event med Bubbleroom som vi hade igår! Jag bar min fantastiska sidenklänning i grönt och förutom i den färgen så kommer den ju även i en fantastiskt snygg brunröd färg samt i klassiskt svart!

Eventet började med mingel och drinkar, hur coola var dessa från Treat Cocktails and Food?

Vi höll till på Nosh & Chow och wow alltså vad fina deras lokaler är!

Och med hjälp av fantastiska partyproductions så blev det ännu finare. Dom pyntade fint inne i rummet där lunchen hölls (se bara den fantastiska dekorationen i taket), den här fjäderväggen och en massa annat piff. Det blev så fint verkligen.

Hela gänget samlade vid dom två långborden och så jag längst fram som håller tal om kollektionen och tackar alla som kom. Jag blev helt ärligt SÅ J*VLA glad att det var så många som ville komma och fira mitt kollektionssläpp. Jag vet liksom själv hur det är och hur många inbjudningar man får så det var verkligen så kul att vi blev så många. Tack till er alla ännu en gång!<3

Det serverades skagen toast till förrätt och fisk med potatis och smörsås till huvudrätt. Och även där är Nosh & Chow fantastiska, deras mat är en riktig höjdare!

Snodde denna bilden från Andreas blogg. Tycker att denna blusen från kollektionen är så höstig och fin!

Efter huvudrätten så avnjöts det kaffe och chokladtryffel i nästa rum där gänget dessutom fick plocka på sig sina favoriter från kollektionen. Så himla roligt att alla verkade gilla den så mycket och gick därifrån med välfyllda påsar, det gjorde mig SÅ GLAD!

Och något annat som gör mig fantastiskt glad är allt fint ni alla skriver till mig om kollektionen. Imorgon klockan 12.00 släpps den (10.00 om ni signat upp er och då går det endast att få tillgång till kollektionen via länken i mailet ni kommer få) och jag är så pirrig... Den vanligaste frågan som jag får prick varje dag är vilken storlek jag har och jag tänker att jag säger det ytterligare en gång, jag är 1.70 lång och har min vanliga storlek i alla plagg. Jag har storlek XS/34 på alla nederdelar - dvs kostymbyxorna, skinnbyxorna, skinnkjolarna och byxdressarna. Storlek S/36 har jag i alla överdelar så alltså alla blusar, skjortor, linnet och kapporna, och även i alla klänningar. Är det något plagg du ska gå ner i storlek i så skulle jag säga skinnbyxorna och skinnkjolarna då dom är väldigt stretchiga och ska du gå upp i storlek i något plagg så möjligtvis kappan ifall du vill bära tjockare tröjor under den. HÄR kan du klicka dig in till sneek peak sidan och spana in alla plaggen noga innan dom släpps imorgon!

Gillar

Kommentarer

klaralindblad
klaralindblad,
Din kollektion är verkligen så fin!
nouw.com/klaralindblad
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Såå snygga kläder! Älskar kollektionen!!
nouw.com/belindagoransson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
charlottahagg
charlottahagg,
Älskar alla plagg!! Så fina!
nouw.com/charlottahagg
adelinaadelina
adelinaadelina,
Älskar hela kollektionen!!
nouw.com/adelinaadelina
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina ni är <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Love it! Hope you had a nice event! <3
nouw.com/kerintobanelli
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så otroligt fina 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin

Instagram