Middag med Gertrude & Metapic

VardagInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Bilder från i torsdagskväll när Gertrude höll i event med Metapic på Nosh and Chow. På bilden ovan ser ni Gertrude själv och Johanna som jobbar med Metapic! Fantastiska tjejer båda två.

Glada gäster! Blusen jag har på mig kommer som sagt från min kollektion, visade inte er den i det officiella inlägget (bara samma modell fast i annan färg) men visst är den fin i svart? Känns och ser så lyxig ut tycker jag. Skinnbyxorna har jag länkat i inlägget nedan!

Jag blev typ starstuckend av dom här drinkarna eftersom att Bingo och Katrin alltid pratar om det företaget, "Treat Cocktails and Food", i deras podd "Relationspodden" hahaha. Jag älskar ju den podden, följer slaviskt varje vecka... Och hur coola var drinkarna? Alla fick varsin med en bild på sig själv på!

Det hade också ordnats med personliga mobilskal från Ideal of Sweden och till förrätt så serverades det en maaagisk Skagen toast, MUMS!

Mysigaste kvällen med treeevligaste gänget. En del stannade kvar och fortsatte vidare ut sen men jag lunkade hem till min pojkvän trött som jag var. Var faktiskt ovanligt trött hela förra veckan så därför var jag extra glad när jag vaknade och kände mig pigg vid klockan 06 imorse, trots en helg med lite sömn... Men det får ni höra mer om i ett annat inlägg för nu måste jag snöra på mig träningsskorna och ta mig till FightBox Slussen där det vankas veckans första träningspass.

Tack Gertrude och Metapic för en fin kväll!<3 Och tack Lisa Höök som tagit alla bilder i inlägget!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
SÅ snygga!!!
nouw.com/filippaml
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
labellefemme
labellefemme,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så härligt event! <3
nouw.com/adelinaadelina

Instagram