Goodie Box - Europas bäst betygsatta Beauty Box!

Tips, Skönhet

Inlägget är i samarbete med Goodie Box.

Visste ni att man drömmer minst två timmar varje natt, även om man inte alltid kommer ihåg det dagen efter? Det är ju så coolt när man tänker på det, att man liksom går in i en annan värld på natten...

En god nattsömn är viktig, tro mig det vet jag... Vaknar jag upp med dålig sömn i bagaget så är det stor risk att hela min dag blir förstörd. Och där tror jag många känner igen sig. Bra sömn får mig att må så mycket bättre, både på utsidan och insidan. Men det är lättare sagt än gjort och ibland kommer jag in i sämre sovperioder, men jag har några tips som iallafall hjälper mig att sova bättre:

1. Sovsällskap! Jag sover mycket bättre med min pojkvän men är han eller jag bortrest så ersätter jag honom med Bosse B (mitt gosedjur) som ger tyyyp samma effekt. Att ligga och krama någon, varesig det är en partner eller ett gosedjur, får iallafall mig att somna lättare!

2. Atmosfären runt om. Jag har svårt att somna om jag ligger mitt i ett kaos, dvs om det är stökigt eller oorganiserat runt omkring... Så den delen brukar jag lämna till vardagsrummet, haha. I sovrummet är det alltid städat och inte överdrivet mycket saker - då sover jag som bäst. Vi målade även om i vårat sovrum från vitt till mörkgrått/blått nyligen och det har faktiskt påverkat min sömn en hel del! Jag somnar mycket lättare med mörkare väggar.

3. Känslan. Känslan av att vara nyduschad och känna mig fräsch när jag lägger huvudet mot kudden, den kan få mig att somna på två röda.

Och tada! Här har ni en liten magisk box frånGoodie Box som kommer att hjälpa dig maximera din fräschhetskänsla innan läggdags. "Drömland" som boxen heter innehåller: En handduk för håret, en fotmask för att peela bort döda hudceller, en ansiktsmask att ha på medan du sover och...

... om dessa tre produkter mot förmodan inte skulle hjälpa dig få en bra nattsömn så får du en concealer att täcka dina påsar under ögonen med morgonen efter och ett glansigt läppglans som får dig att se levande ut!

Alla dessa 5 produkter PLUS en extra produkt för nya medlemmar, "Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir", blir dina för endast 199 kr när du blir medlem hos Goodie Box. Ja ni läste rätt, så bra är priset! Liksom en sovmask (som du kan använda fleeera gånger), fotmask, hårhandduk, en concealer, ett läppglans och ett serum till ett värde av 1214 kr som du får för 199 kr. Löjligt bra! Varje månad så kommer det en box med ett nytt tema och blir du prenumerant så få du hem den som en överraskning varje månad, boxen kostar dig aldrig mer än 199 kr och värdet av produkterna i boxen plus pirret i magen när du får hem den är värt så mycket mer! Vill du försäkra dig om att det alltid är bra grejer så kan du kika in de tidigare boxarna på hemsidan HÄR, du lär inte bli besviken (jag menar det är ju inte Europas bäst betygsatta beauty box utan anledning...). Nu längtar jag till två saker: 1. Att ha mini-spakväll med dessa produkter och gå och lägga mig 100% fräsch och 2. Till nästa månads Goodie Box!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Mååste också sova med min kille för att sova bra, annars är det bara kaossömn haha
nouw.com/johannagrahn
moamattsson
moamattsson ,
Moa
,
Hej! Undrar om du hade kunnat lägga ut bilder hur färgen i sovrummet ser ut nu?:)
moamattsson
moamattsson ,
Absolut! Ska fixa fram ett inlägg<3
nouw.com/moamattsson
Lisa
,
Åh vilket kul inlägg! Både kul med boxen då produkterna verkar så bra men också kul med tips från dig. Mer sånt tack!<3
moamattsson
moamattsson ,
Så glad att du gillar! Kram<3
nouw.com/moamattsson

Instagram