Betala med en bild på Instagram!

Det här inlägget är i samarbete med Boostified.

SÅHÄR GLAD ÄR JAG när jag har roliga samarbeten att berätta om till er! Nu har jag nämligen inlett ett samarbete med Boostified som jag helt ärligt haft rätt dålig koll på innan men tror verkligen att ni kommer gilla detta. Boostified har nämligen kommit med en ny tjänst som heter "Boostified Pay" och som går ut på att man betalar via ett inlägg på sin Instagram istället för med pengar. Dom har ett helt gäng olika kampanjer just nu och jag bestämde mig för att testa två utav dessa! Den ena ser ni här på bilderna, en teadventskalender från Designtorget. Hur mysig grej? Varje dag i december ska jag alltså få avnjuta en kopp med ett specifikt utvalt te. Ni som precis som jag älskar te fattar ju hur nice det här är, och ni som ännu inte förstått tets storhet så har ni här eran chans! Kalendern består alltså av 24 olika tesorter, en för varje dag fram till julafton! Den här kalendern är ett återkommande hos Designtorget men med ny design varje år, och jag är säkert på att det här inte är sista gången jag införskaffar mig en.

Självklart vill jag rekommendera detta till er då jag bara ser fördelar med det. Och hela tanken med Boostified Pay är just att man ska kunna rekommendera saker man gillar till sina vänner/följare och samtidigt stödja butikerna. När du laddat ner Boostified appen så blir du godkänd inom 24 timmar och sen är det bara att börja. Du kan välja och vraka bland olika kampanjer och när du hittar något som passar dig så tar du fram tid personliga kod (bilden ovan) och scannar den i kassan istället för att betala med ditt kort! Inga pengar dras alltså, utan du betalar med att ladda upp en bild på din Instagram på produkten (inom tre dagar!). Hur bra grej?!

Dom enda kraven för att bli godkänd i appen är:

- Du ska vara 18 år eller över
- Ha minst 500 följare på Instagram
- Ha öppen profil på Instagram
- Befinna dig i någon av länderna som appen är aktiv i (Sverige, Norge, Danmark, Finland)

När du blir godkänd i appen så får du kryssa i vad du är mest intresserad av (dvs typ skönhet, inredning, träning osv) och sedan så väljs det ut kampanjer som passar dig utefter det! Det handlar inte om att du ska ha många följare utan det Boostified går utifrån här är vad som passar dig och kvalitén på vad du levererar - så det här är verkligen någonting för alla!

Så ja vad väntar du på? Ladda ner appen HÄR (har du inte iPhone/IOS så kan du klicka HÄR istället)! Det kommer nya kampanjer varje vecka, ibland varje dag och några utav kampanjerna som finns nu är alltså bland annat denna med Designtorget och även ett av mina favoritsalladsställen: Holy Greens! På båda dessa ställen kan du alltså betala med en bild på Instagram via Boostified appen!

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Låter spännande! Ska testa jag med 😊
nouw.com/nataliap
ellenholmberg
ellenholmberg,
fina du!!😍 testade din hårfärg från Garnier i veckan och den blev riktigt bra😍
nouw.com/ellenholmberg

Instagram