ARKET Re:Down

Outfit

Inlägget är i samarbete med Arket.

Dunjacka HÄR

Alltså dunjackan... Dom flesta av hos lär ha en historia med den, det är liksom det man gått klädd i enda sedan barnsben. Eller jag vet inte med er, ni kanske gick klädda i kappor och rockar på dagis...? Anyways, den har varit med länge. Min relation till den har gått upp och ner men nu tror jag ändå att den är bättre än någonsin. För våran älskade dunjacka är äääntligen TRENDIG - Man tror man drömmer!

Och vet ni vad det bästa med den här dunjackan är? Nej, inte att den är så förbaskat snygg. Nej, inte att den är så gosig och håller värmen i alla väder heller... Utan att den är gjord på återvunna naturliga material. Men snälla jag vet, det kan inte bli bättre?!

Och en annan sak i sammanhanget som är helt fantastiskt bra, är att ARKET nu släppt en hel kollektion med dunjackor gjorda av naturligt och återvunnet material. Jackan jag bär är min favorit och den kommer i svart och i blått, men älskar även dom längre modellerna som finns i kollektionen.

Jacka HÄR / Tröja HÄR / Jeans HÄR / Stövlar HÄR

Ni kan kolla in hela Re:Down kollektionen HÄR! Det finns en mängd jackor i olika modeller som kommer hjälpa dig att hålla dig varm och snygg i höst och vinter.

  • Outfit

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Så så fin!!!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
merelleyakoub
merelleyakoub,
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
ellinorfriman
ellinorfriman,
Satans vad snygg höstoutfit!
nouw.com/ellinorfriman
Johannagrahn
Johannagrahn,
Wooow 🤩🤩
nouw.com/johannagrahn
Jozzie
Jozzie,
Snyggt 😄
nouw.com/jozzie
johannaludge
johannaludge,
Alma
,
Vad har du för storlek i jackan?😍
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Älskar bilderna! Och jackorna är supercoola. Gillar speciellt den som är mellanlång, jag skulle kunna tänka mig den som riktigt oversize. Hur är storlekarna? Är de true to size? Big Autumn Hug!
nouw.com/blog_of_foodcraft
Lii
,
Assnygg dunjacka. Har du använt den mkt?

Instagram