Header

I morgon kmr jag ääääntligen hem!!!! SÅ SKÖNT! Kmr antagligen sakna Karlskrona lite med men känner att jag gjort stan för en livstid hahah! (No joke)
Jobbet är inprincip klart och väskorna är redan packade och står i hallen, så vad ska jag nu hitta på tills tåget går??🙊

-BABE

Likes

Comments

Har haft en riktigt känslomässigt jobbig helg (kmr från en psykopat) och jag vet inte riktigt om det har varit en katastrof eller en succé. Festen i fredag var helt amazing! mesta delen av tiden iaf. Annars var den ett helvete och det hände en jobbig sak som fortfarande får mig att må dåligt...
Aja annars har lördagen och hittills på söndagen varit super mysiga och det känns därför ändå bra att jag åkte hela jävla vägen till hålan Ängelholm hahahah😂 Nu är det dags för nya tag och ladda upp för den sista jobbveckan!

-BABE

Likes

Comments


Eftersom att jag jobbat så hårt typ varannan dag i 3 veckor nu (😉) så bestämde min lilla mammis säg för att ta med mig på massage och ansiktsbehandling idag - hur gulligt?!

Tror dock att hon försöker muta mig till att stanna hemma den veckan de är bortresta så att hon har någon som kan vattna hennes kära orkidéer och "urban garden" - heter det ens så?? Hahah


Efteråt gick vi och åt på Kafferosten - hur mysigt?!

Ha det!

- BAE

Likes

Comments

Jag är nog en av de mest oromantiska människorna på hela fucking jorden, ändå har jag levt lite som i en romantisk komedi nu några kvällar. Lite för gulligt nästan och vet inte riktigt vad jag tkr hahha😂 här är en bild från ikv, lova att inte mobba mig!

-BABE

Likes

Comments


Efter jobbet åkte jag hem till en kompis i stan och drack lite drinkar på hennes balkong - så mysigt!


Bokade också biljetterna till Stockholm idag, år såå taggad!
Nu ska jag sova, måste upp tiiiiidigt imon!

Ha det!
- BAE

Likes

Comments

I går var firandet i full gång här på soliga Saltö, och ön levde verkligen upp till sitt namn (för en gångs skull!) Temperaturen låg på 30 grader på land och 22 i vattnet. Helt amazing!! Huset var fullt med släkt då både min familj och alla kusinerna kom hit, vilket var super mysigt. Dessutom hann vi med en tur med båten och glassätande på stan. Än rätt så bra dag alltså! Det enda som saknades var en riktig fest på kvällen/natten men så är det när man inte känner en jävel i hela stan!hahah!
Hoppas bae firade sönder Gotland!😘

-BABE

Likes

Comments

Solnedgång + två vinflaskor = förlovning

Hahahah nej jag är inte seriös! Dock tror varenda människa på fb det😂

Jag och en kompis hade en super mysig tisdagskväll, vi åt pizza, såg solen gå ner, snackade och drack vin. Bästa kvällen på länge! Fast kände mig rätt död i morse när klockan ringde 06.30 på morgonen och min andedräkt luktade död Hahaha. Det gick bra ändå som tur är och chefen tkr att jag har jobbat lite för snabbt tom, så hon har gett mig "tvångs-ledigt" i morgon. Det passar mig utmärkt för då får jag sova ut och sedan kmr hela tjocka släkten för att gå på lövmarkmaden. Vilket som btw är typ den största händelsen på jorden ( i Karlskrona iaf!).
Aja nu ska jag springa en tur, ha det😘

-BABE

Likes

Comments