Header

Vår flytt går framåt men tar längre tid än jag trott, trots att det endast är 3 mindre rum så ska vi ha med så himla många saker innan det känns som hemma. Ska nu idag ner för 3:e dagen i rad med grejer och för att fixa iordning. Dock blir den mysigare och mysigare för varje gång vi är där och grejar och eventuellt ska vi sova vår första natt där imorgon! Hoppas att vi hinner klart med så mycket som möjligt så att det går.

Men nu måste jag iväg och hämta Victor efter jobbet så ska vi bara snabbt in på Dollarstore innan vi drar till Karlstad igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu äntligen har första flyttlasset gått mot soliga Karlstad! Har idag fått nyckeln och kan nu officiellt säga att jag är Karlstadsbo. Blev dock inte klar på långa vägar med lägenheten då möbler ska skruvas ihop och andra saker ska fixas, men skönt att vi har kommit igång iaf!
Imorgon ska jag och mamma åka ner igen och fixa lite mer med inredning och liknande så lägenheten blir mer hemtrevlig och känns mer som vårt egna hem, och inte bara som en tom lokal. Men är så kär i våran lilla mysiga källartrea som nu kan kallas vårt hem. Här kommer vi få det helt underbart!

Sneakpeak på vårt nya och gapande tomma kök för tillfället

Likes

Comments

Herregud vilken slö dag jag har haft idag, jag som har så mycket som borde göras. Igår däremot var en mer produktiv dag då jag både hann med lite målning av matsalsmöblerna som ska med under flytten och surprise/flyttparty för en av mina fina vänner som idag tog sitt pick och pack och flyttade till Jönköping för studier. Det känns verkligen att den idylliska sommaren är förbi och att livet börjar på riktigt nu när alla vänner flyttar kors och tvärs genom Sverige. Hur som helst var det supertrevligt med god mat och roliga lekar.

Väntar nu på att Victor ska komma hem efter jobbet och förhoppningsvis ska ha fått med sig ett nytt vitrinskåp till den nya lägenheten. Spännande!

En bild på mig sedan gårdagens festligheter

Likes

Comments

Om mindre än 4 dagar börjar första flyttlasset att gå mot soliga Karlstad. Då ska sängen, köksredskap och byråer fraktas. Resten får vi ta några dagar senare för att det inte ska bli allt på en och samma gång. Just nu känns det som att jag har tusen olika saker som måste fixas både inför flytten och inför skolstarten, men får mig inte för att börja med nåt. Vill bara ligga nerbäddad i sängen, se massa bra filmer och vänta in tiden tills jag äntligen ska få börja livet på riktigt. Lite svårt att ta in att jag faktiskt ska få börja på den utbildning jag drömt om sedan 14 års ålder...

Likes

Comments