Att jag den 27e december började skriva dagbok igen är ett av de bättre besluten jag tagit på länge. Det är så befriande att få skriva av sig.

I helgen lyssnade jag på en podcast som tog mig tillbaka två år i tiden. Det var det jobbigaste jag lyssnat på på länge, men också väldigt viktigt att lyssna på. Det fick mig att tänka "tänk om..." gång på gång. Jag blev arg, ledsen och frustrerad. Det är enkelt att i efterhand tänka tillbaka och inte förstå, men jag inser nog att jag fortfarande inte förstår. Däremot har jag lärt mig något, blivit starkare och mer kritisk. På gott och ont. Jag kan fortfarande inte stänga av mina känslor, viket jag ibland önskar att jag kunde. Men då försöker jag påminna mig själv att jag hellre känner för mycket än ingenting alls.

Allt är faktiskt väldigt bra just nu :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit en del riktigt fina kvällar senaste tiden. AW med en nyfunnen Jokkmokk-tjej, spelkvällar hos Emma och Petter, en vecka med riktigt bra träning och ett par kvällar är hemma. i helgen blev det maratonmatlagning då jag gjorde 3 olika vegetariska biffar.

Men nog har jag lite hemlängtan. Jag fick mersmak av julen. Längtar till mars då det blir en sväng till Borgafjäll med familjen och firande av mammas födelsedag! ❤

Likes

Comments

Januari - Mars: Första månaderna som sambos i Stockholm. Det blev många roliga kvällar på hemmaplan och på stan. Vardagslyx och mycket häng. I Mars åkte jag till stugan i Borgafjäll och fick se Alfred åka slalom för första gången. Höjdpunkt!

April - Juni: Uteserveringspremiär i april, besök av familjen i maj och 30 årsfest i gamla stan. Håkan Hellström i Umeå i juni och en sen natt med fina tjejer i Stockholm.

Juli - September: Juli började med semester; Bråvalla, Fjällen och Umeå. I Augusti hade jag besök av både Linda och Patricia! Och i September avslutades projektet Engagera Flera och jag fick den 18 september veta att jag fått jobb på Svenska Fotbollförbundet.

Oktober - December: I Oktober var jag på Tomas Ledig med mamma, Sara och Carina, ett Umeå-gäng spenderade helgen i Stockholm och jag gjorde min första arbetsdag på SvFF. I november åkte jag till Borgafjäll, flyttade till en ny lägenhet och var på Rockkväll på Golden Hits. Och i december var det julgala med jobbet, massor med kvalitetstid med familjen, surfing och en nyårsafton med fina människor!

Summerat har 2017 varit ett händelserikt år, ett år jag kommer att minnas länge. Det har framförallt varit ett år då massor med pusselbitar har fallit på plats, på olika sätt. Jag har landat i ett lugn som jag inte känt på många år och hittat en trygghet i mig själv som inte heller funnits tidigare. Jag har fan blivit starkare. Nu är jag så peppad och redo för 2018. Jag ska fortsätta på samma spår och jobba mot olika mål. 

Likes

Comments