Det är helt fantastiskt att vara hemma. Tiden har främst spenderats ute i Södervik. Stugmys, fina promenader i vinterlandskapet, spel, god mat och fina samtal. En stor del av mig gruvar att åka tillbaka till Stockholm, men en del av mig är superpeppad. Varför kan inte bara alla flytta ner till Stockholm?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


I fredags hade vi Julgala med jobbet och det var verkligen så himla roligt, främst för att det finns så många härliga människor på bygget. Jag är fortfarande lyrisk över att jag får vara en del av gänget på SvFF.

Snart, snart, snart är jag hemma. Bussresan började med att busschauffören efter 10min säger alla stopp på vägen och slutstation Sundsvall. Panik! Jag gick tydligen in i fel buss av de tre som stod där. Lyckligtvis hann vi ikapp Umeå-bussen och jag kunde skynda mig över till den. Om 45min är jag alltså hemma i Umeå och det känns nästan lite pirrigt.

God Jul på er allihopa!

Likes

Comments

Nu längtar jag verkligen så mycket att det gör ont i hela kroppen. Jag vill bara hem. Hem till familjen. Träffa Patricia och Linda. Spendera juldagen med fina människor. Ta löpturer på öde vägar mitt ute i skogen. Sitta i en stuga framför brasan. Bara vara! Låt tiden gå fort!

Fyra år och juletid på fyra olika sätt.

Likes

Comments

Jag är dålig på att göra ingenting, så i lördags när jag bara var hemma så passade jag på att laga vegetarisk julmat. Jag har varit vegetarian fullt ut i ett par veckor nu. Senaste tre månaderna har ungefär 80% av min kost varit vegetarisk. Jag är förvånad över hur enkelt det är och framförallt hur gott det är. Efter nyår ska jag bli bättre på att göra allting från scratch och inte köpa färdiga biffar etc.

Klicka in på recepten och testa själv. Supergott!

Vegetarisk Jansson . Jag bytte ut champinjonerna mot trattisar.
Vegetariska köttbullar .
Rödkål med äpple, rött vin och ingefära.

Likes

Comments

Om tolv dagar kliver jag på bussen för att åka hem. Jag längtar. Jag saknar min familj och jag saknar mina vänner. Ibland känner jag mig väldigt liten i Stockholm och nu är en sån period. Det känns ensamt liksom.

I tisdags var i alla fall pappa här och vi åt god mat på Surfers. Igår blev det fredagsmys hos Emma. Välbehövligt.
När jag vaknade imorse och tog av mig min extremt fina ögonbindel, som hängt med från min resa i Asien, stod klockan på 10.00. Jag har fortfarande inte klivit upp och lär nog ligga kvar ett tag till. Jag gillar lördagar!

Likes

Comments