"...There were ups and downs the following months and looking back, it was far too much struggle. And when 8th of December came I knew why the struggle was always there. It broke my heart in a way that you will never understand. And what I realize today is that it did not only break my heart. It broke me...

Four months have passed since that day. The day when my entire future was shattered, yet I couldn't walk away from you. I was sad, hurt and angry, but I stood there the day you came home.

What hurts the most is that I was always there. I fought for us in every possible way that I could. But it was never enough. I was never enough. I could do hundred things right and one thing wrong, and the one thing I did wrong was all you could see. It made me feel inadequate. It still makes me feel inadequate..."

En kväll för länge sedan skrev jag ett långt brev,. Först på datorn och sedan för hand. Ett brev som jag tänkte skicka, för att sätta punkt. En vän fick läsa brevet och gav mig rådet att stoppa undan det ett tag. Om jag verkligen ville skicka det efter en månad skulle jag göra det. Jag skickade aldrig det där brevet, för bara genom att skriva det satte jag punkt.

I dagens samhälle finns det såkallade "moln" och eftersom jag skickade brevet till min vän på Facebook för 1,5 år sedan finns det fortfarande kvar. Det visste jag inte förrän jag gick igenom allt på min telefon. Jag hittade massor som jag tidigare raderat. Det är nästan lite skrämmande kan jag tycka.

Det som är mer skrämmande är det faktum att det fortfarande gör ont och att när det väl kommer till kritan är det där jag hamnar igen, fastän jag inte "borde". Å andra sidan är det bara två år sedan.

Det här var det djupaste på länge...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Måndag och en rivstart på veckan efter en fartfylld helg! Jag fick äran att följa med syrran, kusinen och tre andra brudar på en helkväll på Golden Hits. Det blev mat, dryck, show och dans. Jag var inte pigg igår.

Det här är andra hösten som det sker förändring i mitt liv och det är faktiskt riktigt härligt. Det var länge sen jag var i den här deppiga höstbubblan. Nytt jobb och nytt boende igen och vips så är det snart december. Visst är det alltid tufft med nytt, men det har varit lika roligt som jobbigt. 

Likes

Comments

Innan jag flyttade till Stockholm blev jag varnad. Varnad för att alla alltid har fullt upp och att det krävs framförhållning för att kunna planera in en kväll med någon/några. Jag ryckte lite på axlarna. Men det stämmer. Många har fullt upp och jag är en av dem. Ärligt talat vet jag inte var tiden försvinner. Det är alltid något, men jag gillar när det händer saker. Däremot har jag senaste tiden insett att jag faktiskt saknar de där stunderna då jag inte gör någonting alls. De stunderna då det inte finns några måsten.

För två veckor sedan flyttade vi. 100m närmare bestämt. Vi har numera varsitt sovrum, jag har köpt en egen säng och vi har denna utsikt från vår balkong på nionde våningen. Jag skulle vilja påstå att det är som en dröm. Efter några intensiva månader med letande av lägenhet, byte av jobb och flytt, så är det plötsligt som att jag kan andas ut. Nu ligger alla pusselbitar på plats. Äntligen!

I den här stunden när alla pusselbitar är på plats i mitt liv, finns det samtidigt andra vars liv plötsligt stannar upp. Från Stockholm och hela mitt hjärta, skickar jag all styrka och alla kramar till Umeå. FUCK CANCER!

Likes

Comments

Ännu en fantastisk dag. Jag bestämde mig för att vandra upp till toppen av Borgahällan. Jag fick se mig besegrad när jag efter 2/3 upp insåg att om jag tappar fästet nu så faller jag LÅNGT. Det var snö och is och jag hade såklart ingen utrustning för det. Livet före fina bilder va? Jag fick min träning för dagen i alla fall och ordentligt med frisk luft.

Likes

Comments