En liten update är på sin plats kanske? Snart två veckor gjorda på "mitt nya liv" och jag älskar det! Jag känner mig så hemma och jag lär mig nya saker varje dag. I skrivande stund åker jag mot Arlanda för att flyga till Umeå för en mässa imorgon och i helgen åker jag till Gävle för slutspel i SM F16. Jag får fortfarande nypa mig i armen ibland. Att jag får arbeta med fotboll är en DRÖM!!

Det fina vädret på bilderna är dessvärre inte verkligheten just nu... Det försvann så fort helgen var över! Snö i Umeå hörde jag.. mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fjärde dagen in på veckan och än om jag är trött av alla nya intryck och allt nytt jag ska lära mig, så är jag FULL av energi. Det är verkligen så roligt och jag är så peppad på livet just nu!

Förutom att jobbet är roligt så är äntligen träningen rolig igen. Jag har legat på latsidan i månader nu (jämför med rutinen jag hade innan sommaren), men nu har jag gymmet bredvid jobbet och känner verkligen peppen att bli stark igen.

Några bilder från i helgen när vi hade finbesök från Umeå. Perfekt helg.

Likes

Comments

Sista lediga tisdagen idag och SISTA passet på XXL imorgon. Det är mycket som händer nu!
Jag tog vara på denna lediga tisdag genom att ta en löptur till Drottningholm. Det är så otroligt fint där, med alla höstfärger! Några serieavsnitt på det och strax en sväng till stan!

Helgen närmar sig med stormsteg också, en helg som kommer att spenderas med ett gäng Umeå-bor. Så kul!

Likes

Comments