Gårdagens lediga dag var tipp topp på alla sätt! Vi premiärgrillade på uteplatsen, njöt av en öl och lite vin. Det är viktigt att vardagslyxa!

Vaknade på lite sämre humör av mardrömmar m.m, tog en löptur som kändes allt annat än lätt.. MEN sen vände det! Trampade in på Svenska Fotbollsförbundet och hade ett möte jag aldrig ville ta slut. Ni vet när man pratar med någon om sånt båda brinner för? Ett sånt möte hade jag. Efter två timmar var jag dock tvungen att slänga mig in i en taxi för att hinna till jobbet i tid, men med mig från mötet har jag PEPP, PEPP, PEPP och även en till fot in precis där jag vill ha en fot in. Så den här dagen blev den bästa på länge för nu ska jag få vara med lite i ett forskningsprojekt som handlar om det jag verkligen, verkligen brinner för!

Pusselbitarna faller på plats! Jag ska behålla lugnet och njuta av livet utan stress för framtiden, med tro att fler pusselbitar kommer att falla på plats, en efter en. Det kommer bli super det här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen hej igen!

Var bara tvungen att lägga upp bilderna från våran mysiga promenad i eftermiddag. Vi blev som små barn, skulle klättra och hoppa och ha oss. Lycka! Vi har verkligen haft en världsmysig vecka med goda middagar, vin, träning och häng i soffan. Fördelen med mina förmiddagspass på jobbet är helt klart att få mer tid över till sambolivet. Vi är lite som ett gift par hon och jag - Love it!


Likes

Comments

Älskar vår och känslan av att sommaren närmar sig med stormsteg. Riktigt peppad på en sommar i Stockholm också!

En jobbdag kvar innan helg. Svff's årsmöte, Sverige - Vitryssland på Friends Arena och vinkväll med Bella står på schemat. Kan inte bli annat än bra!

Och nu har nya säsongen av Gift vid första ögonkastet börjat. Ni kan se några skymtar av mig i början. Tur jag inte kom med.. såhär i efterhand. Pjo!

Likes

Comments

Fem dagars semester på hemmaplan är över och vilken minisemester det blev. Borgafjäll levererar alltid! Det blir dock aldrig lättare att lämna den platsen, för det finns fortfarande inget ställe där jag är så rofylld som där. Hur vackert är det inte? Jag häpnas varje gång.

Att åka tillbaka till Stockholm efter dessa dagar känns sådär i nuläget. Kan inte allt jag vill ha finnas på en och samma plats? Bara två månader till jag får träffa familjen igen dock, det klarar jag! Samtidigt som det är jobbigt är jag ändå peppad på att åka tillbaka. Våren verkar vara påväg och det är mycket som händer framöver. Kul!


Likes

Comments