Nu är det inte länge kvar. En till jobbhelg och sex vardagar.. sen är det minisemester!

Om än det är roligt att jobba så ser jag fram emot att åka norrut. Jag ser fram emot att träffa familjen, vänner och att få åka till Borgafjäll.

Vintern kom tillbaka till söder. Det var mysigt i ungefär.. en dag. Nu är det isigt och kallt bara. Vår, tack!

Annars då.. Framsteg och givande möte i Svff-projektet, tågutflykt, bra träningspass och massa hemmamys. Got to love life!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, det ska ju vara någon sorts kärleksdag det här, där presenter, rosor och fina ord delas. Jag tänker ta det här som en tvärtom-dag och vara less på allt. Less på den här jävla staden. Less på att människor snackar så mycket skit och hittar på grejer. Less på att allt ska vara så otroligt komplicerat hela tiden. Less på att tänka så mycket hela tiden. Less på att inte veta vad jag ska göra, säga eller tro. Less på att jag gjort fel val, många gånger. Less på att ständigt gå runt och vara orolig.

Så, exakt det här ska jag göra idag, för om jag väljer den här dagen kanske alla andra dagar kan bli bättre. Varför inte ha en temadag för att vara less, så alla andra dagar kan bli kärleksdagar? Nu kommer det säkert spekuleras kring allt jag är less på också, go for it.

Det var förra året det. Jag är fortfarande inget fan av denna dag för jag tycker att den är överskattad. Kärlek ska spridas varje dag, med små medel, istället för sällan med stora medel. Men i år är jag allt annat än less. Jag är glad och lycklig!

Jag är ledig. Solen skiner. Jag har promenat runt i stan, druckit kaffe och ska snart in på ett spinningpass. Tapas, vin och soffhäng ikväll! En alldeles vanlig och perfekt tisdag! ❤

Likes

Comments

Efter en ledig helg är jag alltid lika pepp på en ny jobbvecka. Taggade igång denna måndag med en tidig löprunda. Kall och fin morgon! Nu är det dags att svida om och ta en promenad till jobbet, men lite ny musik i öronen! Det är väl lika bra att börja veckan med ordentligt med motion?

I lördags slutade vi för övrigt upp på Golden Hits, igen! Men... så galet roligt!

Likes

Comments

Kommer jag någonsin att vilja träffa en kille så länge jag bor med Mathilda? Tror inte det va! Att bo ihop med en kompis är det bästa och roligaste jag gjort. Tryggt och säkert!

Igår hade vi en date-day. Sovmorgon, frukost framför tvn, en trip till Mall of Scandinavia för plugg/jobb, lunch och träning. Middag och serier som avslut på kvällen. BÄSTDAG!


Likes

Comments

Februari är kommen. Det kommer att bli en tuff månad med mycket nytt på jobbet, som en rejäl säsongsrensning. Hur kul känns inte det dock? Säsongsrensning innebär att våren och nyheterna närmar sig på riktigt. Tänk en första vår som Stockholmsbo, jag är så peppad!

Tittade tillbaka på februari 2016 och allt jag skrev då. Tack för att jag är där jag är idag. Jag läser om allt och inser att jag är så långt ifrån det där som det bara går att komma. Då trodde jag att jag skulle känna så föralltid. Att det aldrig skulle gå över. Idag finns det ingenting som bekymrar eller oroar mig. Faktiskt ingenting alls.

Likes

Comments