Det är helt underbart att ha mamma här i en vecka. Vi är så ledig som vi bara kan vara. Tar sovmorgon, morgonpromenader, dricker gott, äter gott, förbereder julmat, bakar, ser filmer och bara myser. Jag har fortfarande noll julkänsla, men det gör liksom inget. Det här är en perfekt jul än så länge. Annorlunda men perfekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En promenad från Blackeberg till City igår, 14km. På drygt halva vägen fick jag skåda detta. Det verkar som att både norra och södra delar av landet fått skåda fina himlar (säger man ens himlar!?) senaste veckan.

Mer än full fart på jobbet nu inför mellandagsrean. Det är GALET vad mycket som ska reas ut. Pass på säger jag bara! TVÅ dagar kvar innan tre dagars kvalitetsledigt med mamma! ❤


Likes

Comments

Vilken härlig helg det har varit, planering blandat med spontanitet. Alltid bra! Jag är så glad att jag började jobba på XXL i Bromma och att jag fått äran att lära känna så många otroligt härliga människor. Vilket gäng!

Fjärde advent idag och jag har noll julkänsla. Jag fuskade ihop olika storlekar till adventsljusstaken och tände det sista ljuset. Solen skiner ute och det känns mer som vårväder än decemberväder. En långpromenad till stan får bli dagens projekt, lite julshopping med Emma och ett rejält träningspass.

Likes

Comments

Äntligen kom den, den lediga dagen. Fick avsluta passet igår med att fixa vepor inför julrean. Hur bra jobb har jag inte!? Älskar't. Jag har blivit en riktig morgonmänniska så det blev inte någon vidare sovmorgon, men soffmys ett par timmar och ett riktigt bra träningspass i stan. Stockholm City är för övrigt så mysigt just nu, med all julbelysning.

En vecka, sen är mamma äntligen här!

Likes

Comments

Jag sitter och skriver en årssammanfattning.. och inser att det är nästan precis ett år sedan jag satt bakom den där trappan på universitetsbiblioteket. Tänk att ett år kan gå så otroligt snabbt.

Efter jobbet testade jag ett nytt SATS, i Sundbyberg. För det första vill jag i framtiden bo i Sundbyberg - Älskar Sumpan! Deras SATS kommer nog att bli mitt tredje hem från och med nu. Saffransscones och ett glas rött fick avrunda kvällen.

Lite sömn nu och sen på't imorgonbitti igen.

Likes

Comments

Underbara och roliga dagar i Norge och på Camp XXL i Langåsen. Fantastiska människor från hela Sverige och Norge, grymma kursledare, givande föreläsningar och roliga tävlingar. Om jag var peppad på jobb innan så är jag galet peppad nu. Det var härligt att vara tillbaka i varuhuset idag!

Om mindre än två veckor kommer mamma ner och hälsar på och om drygt tre veckor flyttar Mathilda ner. YES!

Likes

Comments

Fredagskvällen blev så rolig att jag spendera precis hela lördagen och halva söndagen i soffan. Jag har hunnit se två säsonger av den norska serien Skam och herrejösses vilken härlig serie. Vips så är man tillbaka i tonåren och allt vad det innebar!

För en månad sen gav jag mig fan på att lära mig smala armhävningar. Jag började med att inte gå så långt ned, till att klara en, till att klara två.. till att göra 3*10. Och idag klarade jag mina första dips någonsin. Allt blir roligare när man märker resultaten och nu är jag så pepp på att lägga till fler utmaningar!

Norge imorgon och jag har hört att det innebär skogen och inget internet - SKÖNT! Hörs på torsdag!

Likes

Comments