Jag ramlade över ett instagramkonto (jmstormquotes) när jag satt på tunnelbanan och funderade på att åka några stationer för långt, för att hinna läsa igenom varenda publicerat inlägg. Jag hoppade dock av tåget och fortsatte läsa hemma, sparade ner några favoriter och tyckte det var passande att publicera här. Sen bakade jag glutenfria scones till mig och Sara!

"The mind remembers the words, but the heart remembers how it feels. The mind can forget, but the heart never will."

"I don't know what it's like to not have deep emotions. Even when I feel nothing, I feel it completely."

"She's been through a lot, you know? Life has taught her and she has learned to prepare for the worst. Just understand that about her. She needs your patience and if you don't have it, then walk out of her life. Because you may be sunshine, but she is still ready for the storm."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Utbildning med information om nya kollektioner samt aktiviteter såsom swimrun, löpintervaller, femkamp och massor med god mat, V75 med syrran och Stefan, bio och söndagsmiddag/hockey med sthlms-familjen har hunnits med de senaste dagarna. 

En morgon med bovetegröt, juice och kaffe framför nyhetsmorgon har startat denna vecka och idag blir det en ordentligt träningsdag efter helgens frossa. Imorgon drar mitt extrajobb igång och det ska bli superkul! 

Likes

Comments

Det här med att äta mackor till middag existerar inte längre. Inte heller att äta samma frukost varje morgon. Det underlättar att bo med andra, slippa äta varenda måltid själv och få laga mat tillsammans. Tre mackor på två veckor är jag rätt nöjd med faktiskt. Det finns ju så mycket annat gott!

Igår bakade ledighetskommittéen (jag och Emma) dadelbollar till eftermiddagsfika när vi skulle få besök. TIPS!
Imorse mixade jag ihop lite granola med dadlar och varvade med kvarg, äpplen och kanel. Också ett tips!

Imorgon börjar det äntligen dra igång lite smått. Utbildning i Strängnäs står på schemat kommande två dagar. Yay!

Likes

Comments

Det kan lätt verka lite dystert när jag väl bestämmer mig för att skriva ned vad jag tänker och känner. Mitt liv är däremot allt annat än dystert. Just nu är jag precis där jag ska vara. I uppstarten på någonting helt nytt.

Jag är glad för att jag lämnat den trygga platsen där jag med tiden blivit alltför bekväm. Jag är glad för att jag får möta massvis med nya människor, lära mig nya saker, upptäcka nya platser och varje dag utmana mig själv, om än det bara handlar om små små saker. Mitt i allt detta så känner jag mig också hemma här. Jag lever äntligen i nuet, utan den där ständiga stressen för framtiden. Nu är jag på en plats där jag har tid och möjligheter att utvecklas. Jag har också en drivkraft att jobba hårt för det. Det bästa är dock att jag känner ett lugn i allt det här. Ingenting behöver stressas fram, för med tiden kommer jag att vara precis där det är menat att jag ska vara.

Se bara, hur fint är det inte här? 11 kilometer lång promenad blev det idag!

Likes

Comments

En vän sa någonting bra: "Jag tycker synd om alla bra killar, på grund av alla dåliga killar som får oss att tro att alla är som dom".

Det ligger en sanning i det. Det finns alltför många som stöter på människor som manipulerar, bedrar och sårar. Det är inte bara en sorg att uppleva det, utan också en sorg att efteråt inse hur mycket som förstörts på grund av det. Istället för att känna tillit kommer tankar som "Det där är nog bara bullshit", "Hur ska jag veta att det där stämmer?", "Det där har jag hört förut" och sedan också känslan av att vilja vända om och springa åt det andra hållet.

Men så står jag där på den ödsliga perrongen och tänker att jag en vacker dag inte kommer att tänka och känna så längre. En dag kommer jag att hoppa på tåget och våga chansa, våga tro och våga titta framåt.

För stunden står jag däremot kvar.

Likes

Comments

Som student var skrivandet nummer ett och jag saknar det. För två veckor sedan började ett nytt kapitel i mitt liv och det kanske är dags att bloggen blir platsen där jag skriver ned alla känslor och tankar som snurrar. Det kanske är dags att jag skriver om allt mellan himmel och jord, sånt som ni läsare kanske inte riktigt förstår men som jag själv kan blicka tillbaka till och veta exakt vad meningen var med det. Det där djupa. Den där sanningen.

Den där sanningen kan däremot vara lite skrämmande. 

Likes

Comments

"Kan du inte blogga?", frågade Sara. Emma och Saras största hobby är ju tydligen att gå in på min blogg i hopp om ett nytt inlägg.

"Det känns inte som att jag hunnit andas de senaste två veckorna. Men de stunderna jag faktiskt har andats, har ändå varit fylld av ångest. Jag hade glömt hur den här känslan kändes. Känslan av att aldrig vara ledig."

Det skrev jag den 18 september 2014. Idag kan jag istället skriva att jag de senaste två veckorna haft överflöd av tid att andas och aldrig känt ångest. Jag hade glömt hur den här känslan kändes, känslan av att ha alldeles för mycket ledig tid.

Likes

Comments

Förkylningen slog till igen så tre vilodagar till blev det.. men med mysiga kvalitetsaktiviteter ändå. Lunch på stan med systrarna samt restaurangmiddag och drinkar igår, superbrunch med frukosttårta idag och ikväll lite hålligång igen! Älskar när det spontant händer saker hela tiden.

Ett extrajobb till mitt heltidsjobb har jag också hunnit med att fixa. Nu ska det tjänas slantar! Sen håller jag tummarna för ett annat litet projekt också.

Likes

Comments

​Stockholm är fint ändå. Väldigt fint! Igår blev det en promenad på Djurgården och det kändes inte som att jag var 5 minuter från storstadspulsen. Det finns i övrigt inte så mycket att uppdatera om just nu. Från att endast ha löptränat i x antal månader är det nu mer fokus på styrka och olika pass. Ledighetskommittén som jag och Emma kallar oss, spenderar mornarna framför nyhetsmorgon, tränar på lunchen och hittar på saker på kvällarna. 

Det bästa som hänt det senaste dagarna är att jag skrivit på lägenhetskontrakt. Den 18 november flyttar jag in i en superfin 2a längre bort i Bromma och i januari kommer Mathilda och gör mig sällskap. Längtar ihjäl mig! I övrigt ser jag fram emot att åka på utbildning två dagar nästa vecka och sen börja jobba om tre veckor. Tills dess får jag nöja mig med att plugga och bli expert på mitt område. Och tänka på allt härligt framtiden har att erbjuda.

Likes

Comments

Hej nummer ett är ropat för i oktober börjar jag jobba heltid. Jag är supertaggad och tror att det blir riktigt roligt!
Vad händer här i övrigt? I fredags skulle vi på Grönan, men det blev bowling, drinkar och en helkväll istället. Som grädde på moset drog jag på mig en superförkylning och resten av helgen är det soffläge som gäller. Lika bra att de det nu än senare!

Likes

Comments