Tänk att förra sommaren känns som igår, att hösten känns som en tid som aldrig existerat, att vintern bara är en dimma och att våren känns som en uppförsbacke och nedförsbacke på samma gång. Tiden läker alla sår sägs det. Det jobbiga är att inte veta hur lång tid det tar, tro att jag läkt men sen få en käftsmäll och inse att så inte är fallet och att ständigt längta härifrån.

Det är frustrerande att vara glad, lycklig, arg, ledsen och besviken på samma gång och att vissa dagar känna att jag står där igen, på ruta ett. Det är svårt att hantera allt och att hitta rätt väg. Vad är egentligen rätt och vad är fel? Det känns som att jag det senaste halvåret gjort många val som jag vet är fel, men jag fortsätter göra dem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tre dagar och två nätter på Norrbyskär gjorde susen för själen. Jag älskar den ön med havet, naturen, klipporna, alla magiskt fina hus, lugnet och harmonin. Ett hus där i framtiden skulle vara något. Efter en vecka med endast en natt själv känns det lite märkligt att sova själv ett par dagar. Vi har blivit som ett gift par jag och Mathilda. Bästisar! <3

Likes

Comments

En löptur på 9km och en fiskekväll i Skeppsvik fick bli starten på denna långhelg. En fångad gädda och ett par hugg. Midsommar imorgon och jag är så laddad. Därefter lördag-måndag på Norrbyskär. Jag ser fram emot att sitta på en klippa vid havet och smutta på ett glas vin, tillsammans med min bästa. Tänk om det kunde vara sommar några månader längre varje år.

Trevlig midsommar allihopa!

Likes

Comments

Höga berg och djupa dalar. Idag är en sån dag när ett fantastiskt besked inte betyder ett skit. Det jag slet för i sex månader är obetydligt. Imorgon kanske jag kan glädjas åt det. Ett löppass i skogen och en kväll med Mathilda är det som behövs nu. Hon är för övrigt bäst. Alltid där oavsett ❤


Likes

Comments

En promenad från Degernäs till Teg med fredagspodden i öronen en lördagmorgon kan vara rätt härligt. Hannah och Amanda levererar vecka efter vecka och i detta avsnitt sa de bland annat: 

​​"Besvikelserna i livet uppfostrar oss till att bli bra människor och inte göra andra människor besvikna."
"Det blir aldrig rent igen."
"
Om man är otrogen nykter är man fan psykopat."

Under min promenad stötte jag även på denna krabat. Sakta men säkert tog den sig framåt. Bra strategi tycket jag. Baby steps!

Likes

Comments

Och så kom den sista dagen på "semestern". Imorgon börjar jobbsommaren och rutinerna igen. Under de här nio lediga dagarna har tröttheten från det senaste månaderna kommit i kapp och mestadels av tiden har spenderats i Mathildas soffa med Pepsi max, godis/chips och några säsonger av Game of Thrones. Alldeles perfekt. Några sena kvällar med vin och dans har också hunnits med. Som sagt, imorgon återgår jag till allvaret igen och det känns faktiskt helt okej för jag vet att sommarkvällarna kommer att fyllas med massa roligheter ändå.

Likes

Comments

Mysigaste onsdagen på länge. Sovmorgon med Mille (ja han sover i sängen), morgonpromenad, serietittande, lunchlöpning i stormen, mer serietittande, lång cykeltur och soffhäng. Snart hämtas han och då ska jag checka in hos Mathilda för seriemarathon ikväll och heeeeela dagen imorgon. Det ska regna imorgon så det blir perfekt.

Hade ju dock föredragit strandväder denna lediga vecka, men.. svensk sommar i ett nötskal.

Likes

Comments