Ja, det här kan ju vara en av de värre dagarna på året. En sån dag då det enda man vill är att spola tillbaka tiden och leva i den där lyckobubblan igen. Igår blev det ju såklart inget plugg gjort och för att hålla schemat ser det ut som att det blir en vaken natt - för på fredag ska jag fasen vara klar med ALLT. Och på lördag ska den där champagneflaskan öppnas med gott samvete. 

Må det här gå vägen, snälla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så jääääävla nära nu. En heldag kvar av uppsatsskrivande innan det är dags att ta ledigt och njuta till fullo med vänner. Sen är det återigen fem-sex dagar av fullständigt kaos innan jag lämnar skiten och tar ledigt några dagar.

Det är alltid lika härligt att få färga en rad i mitt schema, för det innebär en dag närmare examen. Vad hade jag förresten gjort utan detta schema? Det är kaos som det är, men utan det? Nämen, dags för lite mat och brännbollsträning kanske.

Likes

Comments

En riktigt trött, seg och ineffektiv förmiddag. På lunchen bestämde jag mig för att ta mig ut på en löptur. Fick mersmak av lördagens trail-lopp så jag återvände ner till älven och de små stigarna där. Fantastisk miljö. Passade på att sitta ner en stund och andas in den friska luften också. 11km totalt. Full med energi är det nu dags att återvända till pluggträsket och hoppas på en effektiv eftermiddag och kväll istället. Nedräkning!!!

Likes

Comments

Måndagkväll och nu är det bara tisdag, onsdag och torsdag - sen är det YRAN!!!

Det hade såklart varit fördelaktigt om yran var nästa helg istället, men vem mår dåligt av lite tidspress?
Sexton härliga timmar har jag suttit med uppsatsen idag. En timme fördelade jag jämt ut för att hinna äta med jämna mellanrum och springa iväg på Ica och köpa lite götta. Det bästa denna dag, förutom att jag såklart fått en hel del gjort, var min pannkaksfrukost med ett överflöd av blåbär och lönnsirap. Yummi in my tummy! Och all härlig musik jag hunnit lyssna på!

Men nu är det kanske dags att krypa i säng så jag orkar med ett till maraton-plugg imorgon. Natti natti!​

Likes

Comments

Aningen tyst de senaste dagarna. Det enda jag gjort är att sitta instängd i lägenheten, med uppsatsen. Det gjorde faktiskt susen att i torsdags grundstäda hemmet och flytta från köket in till vardagsrummet. En ny miljö gav lite mer motivation. Mer motivation gav också Mathilda och lite rött vin denna lördagkväll. Vi har faktiskt fått en hel del gjort i pluggväg. Men nu, nu är det dags för en film och lite sömn för oss. Sleep over it is och sen lite mer plugg imorgon.

Umåker trail med syrran idag btw. 14km efter stigar, upp för berg och genom gegga. Så roligt!

Likes

Comments

En lugn morgonjogg på 6,5km fick vara starten på denna dag, med ett kort break nere vid älven efter halva sträckan. Fullkomligt älskar mina skor (Saucony Kinvara), men de tar död på mina knän vid länge och lugna löpningar. Men snart tjänar jag pengar igen och kan införskaffa ett par långdistansskor som är lite skonsammare för kroppen.

Idag tog jag också tag i framtiden. Med lite tur kan det lösa sig bra till hösten, vilket skulle göra sommaren så mycket bättre. Jag är så redo att flytta härifrån och börja ett nytt kapitel i livet. Tagg!


Likes

Comments

Den belöningen jag tänker mig när jag känner mig i fas med uppsatsen är att få storstäda lägenheten. Det har varit kaos här i många veckor nu och hur tokigt det än låter, så ser jag städning som en slags terapi. Jag städar inte bara lägenheten utan på något sätt också mitt inre. Jag rensar ut skiten och vänder blad. På fredagkväll ska jag avsätta några timmar till att göra denna plats vårfin och redo för ett nytt kapitel. Jag längtar verkligen.

Ett tips: Lindahls Kvarg med Nötchokladsmak. Perfekt till morgonpannkakan eller bara som mellanmål mitt på dagen. Det finns massor av andra smaker som också är fantastiska. Tillbaka till plugget nu innan jobb. Hörs

Likes

Comments

Jag har samma känsla som när man var yngre och så innerligt längtade efter julafton. När dagar räknades ner och det fanns ett pirr i hela kroppen. Skillnaden nu är att det är sommarlov jag längtar till, vilket dock innebär att jobba i princip hela sommaren. Men jag slipper stressen av att det alltid finns något jag borde göra. 

Det blev inte bättre när min dator tyckte det var en bra idé att radera hälften av allt som fanns på datorn på grund av platsbrist. Jätteschysst. Där tappade jag x antal timmar jag lagt ner på modeller och bilder till uppsatsen. Sen tyckte jag att det var en bra idé att springa 15km igen, för att få rensa skallen. Jag tog mig visserligen runt, men jag fick kämpa hårt och nu kan jag knappt gå. Gick med på att springa 14km trail-lopp med syrran på lördag också. Inte heller någon bra idé. Herregud alltså. Nämen, i övrigt är ju allt faktiskt superbra nu! 

Likes

Comments

Snart 27 år och det gör ont överallt. De är tydligt att min kropp behöver lite mer styrketräning, men hur kul är det att gå till ett gym när det är så härligt utomhus? Det är dags att komma på en strategi för att bygga upp kroppen på annat sätt.

Jobb, middag hos pappa och uteservering med brudar står på dagens schema. Bra lördag!

Likes

Comments