Vaknade till 13 grader i stugan i morse. Tjocksockar, långkalsonger, fleecetröja, filt och en fåtölj precis framför brasan värmde upp mig under förmiddagsplugget. Därefter ett break med 8km lätt jogg, handling inför kommande dagar och nybakt bröd och kaffe till lunch.

Och nu en eftermiddag med mer skrivande. Frågan är varför jag tyckte det var en bra idé att skriva uppsatsen på engelska? Det tar ju sååååå mycket längre tid! Tacka gudarna för Google Translate i alla fall. Nä, dags att sätta in gasen och köra några timmar till!

Btw, jag är kär. I Borgahällan. Det  berget får mig att le varje gång jag ser det. Jag skiner upp som en sol.

Likes

Comments

Och nu är ju allt SÅ JÄVLA BRA igen (förutom att det är svinkallt i stugan). Vad är det med den här miljön som gör underverk med mitt humör direkt jag kommer hit? Rätt fint att lämna ett snöigt och kaotiskt väder i Umeå också. Plus plus.

Imorgon ska jag springa en mil, skriva så fingrarna brinner och sen ta kvällen ledig och kanske hitta på något. Men nu ska jag jobba på någon timme till innan läggdags. Puss på er!

Likes

Comments

Det har varit en världshelg på många sätt. Jag fick uppleva V75 på Umåker med pappa mfl. och det var trevligt. Lördagen avrundades med lite vin och dans. Lite seg söndag såklart, men ändå en fin känsla i kroppen eftersom jag åker till Borgafjäll igen imorgon. En hel vecka stannar jag denna gång och på onsdagkväll kommer även Mathilda dit och gör mig sällskap. Fokus kommer att vara plugg, men vi ska också basta, bada badtunna, träna, åka snowboard, dricka vin, lyssna på musik, äta god mat, glida omkring i myskläder - så mycket kvalité.

Sånt här gör mig glad!

Likes

Comments

Nu längtar jag tills det töat i fjällen och det går att börja vandra, fiska och utforska lite mer. Men, jag nog njuta av några dagar till i vintervärlden detta år. Snart. Jättesnart. Miljön gör susen för pluggeffektiviteten. Ensamheten också för den delen. Det märkliga är att de ensamma kvällarna där inte känns så ensamma som de ensamma kvällarna här.

Vill ni gråta en skvätt kan ni förresten lyssna på Kelly Clarksons Piece by Piece på American Idol (Youtube). 

Likes

Comments

En ledig helg i fjällen och massvis med skoj. Linet stod på ett par slalomskidor för andra gången i sitt liv, pimplade för första gången och fick uppleva en utekväll på Borgafjälls skicenter. Hon förklarar utekvällen som att uppleva tonåren igen och jag är beredd att hålla med. Det här med öl ur plastmuggar, liveband och människor som dansar på bord och stolar - alltid roligt med något annorlunda!

Och som alltid efter några dagar i stugan är jag fylld med energi, men jag längtar redan tillbaka. 

Likes

Comments