Framsteg och tvärstopp på samma dag. Planerar en liten get-away till friheten igen, så att jag kan fokusera 100% på plugget och 100% på sömnen. Hoppas det går i lås. Vore skönt med lite april-healing. 

Fint att få avrunda torsdagen med en AW på Olles med arbetskamraterna i alla fall. Och en långpromenad på det. Natti!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idrottsmåndag = Supermåndag!

Tog med mig Alfred och tittade på UFC i solskenet, åt en pizza och gick över för att se IBK Dalen spela innebandy. Påskhelgen är över och imorgon är det en sån där helt vanlig vardag igen. Det blir bra att återgå till någon form av rutin igen.

Likes

Comments

Jag ramlade över några bilder från förra vintern. Det var lite varmare, lite galnare och lite roligare. Jag är glad över alla pengar jag spenderat på resor de senaste tre åren, för trots ett tomt bankkonto är jag rik. Rik på minnen och erfarenheter som jag kommer att bära med mig föralltid.

Äventyr alltså. The shit.

Likes

Comments

Sista heldagen i Stockholm hann jag med en 2,5 timmes promenad. Det är alltid fint att promenera och se nya miljöer. Och jag fick lite samma känsla som när jag promenerade runt i Melbourne - happy feeling. Allt är nytt och spännande jag jag älskar det. Nu blir jag snart upplockad för att börja resan hemåt. Lite ångest, men livet är fasen rätt bra nu så det känns helt okej. Spännande tid fram över så jag är förväntansfull. Ha en fin onsdag allihopa. Puss och kram. 

Likes

Comments

Tack gode gud för att jag är där jag är idag. Jag är fortfarande långt ifrån där jag var innan sommaren 2015, men jag är inte i skiten längre. Skiten får någon annan ta nu och jag är inte avundsjuk.

Denna Stockholmsvistelse är balsam för själen. Långpromenad och pubhäng igår och en hemmadag idag. Tyvärr bara en dag kvar innan bilen rullar norrut, men en påskhelg med både mys och fart blir perfekt.

"People go from talking until 2am, to 2 hours a day, to 2 minutes a day, to 2 days ago, to never." 

Likes

Comments