Det är få förunnat att få ha sånna här människor i sitt liv. Gårdagen blev en succé och det var länge sen jag mådde så bra. 
Den här känslan kan jag nog leva ett tag på. Tjejer är bäst - så är det!

Vi bestämde att ta en gruppbild, som övergick till ett "klassfoto ala 9B". Klockrent! 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  Jag har aldrig i mitt liv behövt ett godkänt så mycket som idag. Och jag har aldrig i mitt liv varit så förberedd på ett underkänt som idag.
Men det gick och det tackar jag högre makter för!

Några timmar till på skolan innan jag tar jullov i två dagar och fortsätter på juldagen. För om en vecka åker vi och då ska jag bara vara ledig.
Då ska jag bara njuta av frihet och vänskap. Och verkligen leva livet. 
 

Likes

Comments

Även om det inte riktigt blev som planerat över nyår, så ser jag fram emot det så otroligt mycket. Mathilda gör mig sällskap istället och jag vet att det kommer bli galet roligt. Sol, bad, mat och dryck. Och dans. I Egypten. Fy fasen vad härligt. 

Vi är partners in crime och har alltid roligt tillsammans. 2016 kommer att börja på bästa tänkbara sätt, det är jag säker på!
 

Likes

Comments

Om än jag önskar att jag hade jullov nu är jag samtidigt så otroligt glad att jag har tiotusen saker att göra i skolan. Jag har inte tid att sitta ner och fundera över allt som gått fel. Istället kommer jag att spendera varje vaken sekund med att plugga och göra det så bra jag bara kan. Och avrunda varje dag med vänner. För vänner, det är det bästa jag har här i världen. Människor som bryr sig om mig och finns där. Idag kommer äntligen min finaste Linda hem och jag har längtat sen i Augusti när hon lämnade Umeå. Du är så välkommen hem!

Om ni aldrig lyssnat på Hannah och Amandas podcast "Fredagspodden" - gör det. Kloka kvinnor med så många bra citat!

Likes

Comments

Förvirrelsen när man vill finna sanningar i en helhet som varit en lögn.
Min största fråga är hur jag ska kunna andas igen?  
Och hur jag ska kunna stå stadigt på mina egna ben igen?

Hur kan samma källa ge en sån enorm styrka och samtidigt en sån enorm svaghet?
 Det är så många frågor som jag inte vet hur jag ska få svar på. Så många frågor.

Och det enda jag känner i min kropp just nu är känslan av att vilja fly. Att boka en flygbiljett till andra sidan jordklotet, glömma och gå vidare. Samtidigt vet jag att det aldrig kommer att hjälpa mig i det långa loppet. Förnuftet och känslan sammarbetar inte just nu. What so ever. Mitt förnuft existerar nog inte ens just nu, men kanske imorgon. Jag går och väntar på en vändning som jag vet inte kommer att komma om jag inte själva kommer på en lösning.

Så deppigt just nu. Jag vet. Så är livet ibland. Och så är livet på denna blogg just nu. Förlåt för det.
Bättre tider kommer och mindre deppiga inlägg kommer. Lovar. Men det tar nog lite tid. 
 

Likes

Comments

Tredje morgonen med denna känsla. Jag får nog förbereda mig på fler. Det bästa just nu är människorna som finns omkring mig.
Mina underbara vänner och min familj. Ni gör så att jag kan andas. 

Lördag imorgon och jag har aldrig någonsin gruvat så mycket för en lördag.
 

Likes

Comments

 Livet kan förändras på ett ögonblick. På tio minuter kan allt man trodde var sant visa sig vara en enda stor lögn. Den verklighet jag tyckte var som en dröm, är nu den värsta mardrömmen jag haft på tjugosex år. Jag har alltid sagt att "det ska vara som på film". Filmer är inspelade efter ett manus, med en regissör som styr över agerandet och med skådespelare som medverkar. Jag fick en film och jag vill aldrig någonsin ha en film igen. 
 
Vad är det för värld vi lever i? Vad finns det för hemska människor? Jag har tappat hoppet. 

Sent igårkväll fick jag i alla fall skåda detta. Och ett brinnande klot falla mot marken. Det var ren magi. 
 

Likes

Comments