Maj månad står och väntar runt hörnet. Jag tror att det är dags för en nystart. På ett eller annat sätt. Jag hoppas att det blir bra. Eller, det ska bli bra. Pilen har dragits långt bakåt under en tid men jag hoppas att den nu får ordentligt med fart framåt. Framåt mot något bra.

Välkommen sköna maj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag saknar vietnamesisk mat. Jag saknar att spendera 14 timmar på en buss. Jag saknar solnedgångar. Jag saknar att dricka en drink sittandes i en pool och lyxa till det med gott kaffe på morgonen. Jag saknar att plugga med en fantastisk utsikt. Jag saknar att ha någon att prata med 24/7. Och jag saknar Melbourne.

Jag saknar att inte bry mig om annat än att få mat i magen, tak över huvudet och sömn. Jag saknar att jag aldrig kände att jag behövde sminka mig eller platta/locka håret. Jag saknar att ha långa och starka naglar och solblekt hår. Och jag saknar att planera nästa äventyr.

Jag tror att jag måste planera det. Nästa äventyr. Undra vad jag ska hitta på? 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

 
När jag bodde i Melbourne var det någon som sa till mig att det alltid är tufft att återvända hem efter en lång resa. Och att det blir tuffare för varje gång. Den personen hade rätt. Förra året kändes det jobbigt efter någon vecka, men ingenting i jämförelse med hur det känns den här gången, första dagen hemma. Ja - vi är hemma nu! Hemma i Umeå. Och jag längtar bort. 

Förra året längtade jag hem. Förra året hade jag ett leende på läpparna när jag satt på flyget hem. Jag uppskattade att få andas in ren luften igen, dricka kallt vatten, laga och äta svensk mat och börja träna. Den här gången tittade jag och Linn på varandra med tårar i ögonen. Det är annorlunda i år. Jag känner ingenting. Jag är tom. Och det kanske är därför det känns så jobbigt. Och jag hatar att jag känner så här, för här finns så mycket bra. Men jag längtar bort.
 

Likes

Comments

 
Om några timmar är det dags att säga hejdå till Bangkok. Det känns faktiskt bara skönt. Vi pallade med en kväll med nyårsfirande, sen blev vi pensionärer igen och satt på en bar och drack drinkar istället. Bara vi två. Och två kackerlackor - som fick mig att tjuta till och hoppa upp från stolen. Gillar fortfarande inte kackerlackor. Uhh! Sen betalade vi in oss på ett hotell två dagar i rad, för att få hänga vid deras pool. Och jobba på brännan. Brännan är viktig!

Nya äventyr imorgon alltså. Jag är nervös. 

Likes

Comments


Att lämna en ö med dessa solnedgångar, för Bangkok och ett trångt hostelrum - neeeeeej!
Men det kommer att bli bra. Imorgonkväll börjar ju firandet - och sträcker sig till tisdagmorgon. Och efter det åker vi iväg på nya äventyr igen. He bli bra de här. 
 
Vi lyxade i alla fall till det med varsin klippning samt frans och brynfärgning ikväll. 160 kronor landade det kalaset på, vilket är heeeeelt sjukt. Men nu är det dags att sova och ladda batterierna för morgondagens marknadsäventyr.
 
 

Likes

Comments

 
Sista kvällen på Koh Chang. En god middag och varsin Irish Coffee fick avsluta vistelsen på denna ö. Ja, likt två pensionärer. Jag gillare! Imorgon bussar vi till Bangkok och firar in det thailändska nyåret på söndag och måndag. Kan ju eventuellt bli jäkligt kul. Och blött. Googla Songran så förstår ni varför. 

Dags för film. PUSS!


Likes

Comments


Vi hade en fin hundradagarsdag igår. Bland annat innehöll den en löjligt god Irish Coffee. Men så innehöll den också en del tråkigt. KACKERLACKOR. Två stora jävlar i vårt badrum (mellan sovrummet och badrummet är det endast en skjutdörr vilket gör att de kan krypa emellan om de vill), så fatta min panik. Det är tur att jag har världens bästa Linn med mig som vågar döda dem. Förlåt, TRE kackerlackor var det! När vi satt uppe i sofforna i baren upptäckte jag en kackerlacka några centimeter ifrån mig. PANIKEN! Linn dödade den med.

Det blev ju inte någon skön natts sömn eftersom jag vaknade varje timme och trodde att sängen var full med kackerlackor. Varför existerar ens de djuren? De gör INGEN nytta alls. Inga fler kackerlackor, tack!

Här är tre bilder från idag iaf. En öde strand, en pool och en bar. Vi har haft det bra!
 

Likes

Comments

 
Idag firar vi 100 dagar på resande fot tillsammans. Grattis till oss! Satan vilka bra 100 dagar det varit. Varenda en faktiskt, mer eller mindre. Att ligga instängd i en trång båthytt med kackerlackor var väl kanske ingen höjdare, men ett minne för livet ändå. Tyvärr har vi inte 100 dagar till framför oss denna gång, men jag har en känsla av att det här inte är vårt sista äventyr tillsammans. Puss från oss!
 
P.s. www.linnisabel.blogg.se - Dagens inlägg fick mig nästan att börja gråta. Sanningen är att om jag hade suttit helt själv så hade jag börjat gråta. Hur söt är hon inte? Tack babe.
 

Likes

Comments


Vi gör inte alls mycket här. Myser på. Försöker att inte bränna oss. Äter gröt. Och frukt. Plaskar lite i poolen. Och sen kommer kvällen. Då pluggar vi. Medan vi tittar på solnedgången. Sen kryper vi in i vår lilla koja. För att svettas. Och sova. Fint.

Morgondagen blir dock annorlunda. Då ska vi fira. Det gör vi med äventyr!
 
 

Likes

Comments