Det finns många åsikter om tatueringar. Förut gjorde dessa åsikter mig rädd. Rädd för att själv göra tatueringar. Det finns fortfarande människor som förknippar tatueringar med någonting negativt och ser människor med tatueringar som sämre människor. Och det finns fortfarande yrken där tatueringar inte är accepterat. Det kommer jag aldrig att ha förståelse för. Aldrig.

Det handlar om att människor gör skillnad på människor. Det handlar om att människor har förutfattade meningar. Det handlar om diskriminering. Hur människor ser ut har ingenting att göra med deras personlighet eller deras kunskap. Det är verkligen någonting jag lärt mig genom att resa.

Jag är ibland rädd för att vara mig själv. Att se ut som jag vill, göra det jag vill och tycka som jag vill. Jag tror att många är rädda för det. Jag tror att många följer strömmen. Och jag tror att det i slutändan innebär att många människor tappar sig själv på vägen.

Tatueringar har blivit väldigt vanligt. Ändå har jag inför varje tatuering tänkt på vad människor ska tänka om mig. En tjej med tatueringar på kroppen. Men inte den här gången. Och jag inser att jag efter varje tatuering känner tmig lite mer som mig själv. Det är ju jag på nåt sätt. Med det sagt så gjorde jag en till tatuering för någar dagra dagar sedan. För det som alltid kommer att vara hemma. Och med det sagt så kommer det säkerligen att bli en till tatuering innan jag kommer hem igen. För det är ju jag.

 
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Angkor Wat. Jättehäftigt att se. Byggnaderna är verkligen mästerverk. Däremot var vi nöjd efter första templet, men vi gjorde några till "bara för att". Vi hade ju trots allt betalat 20 dollar för det. 

Sen har vi pluggat i sex timmar. Jätteduktigt tycker jag. Några dagar på en ö i Thailand väntar ju runt hörnet, med bland annat ett Full Moon Party, så det krävs att jobba ikapp. Där blir det nog allt annat än plugg. Hihi.

Likes

Comments

 
Woho. Tillbaka i Saigon/Ho Chi Minh. 12 timmar buss idag. Jääättetråkigt! En god natts sömn nu och en ny buss 06.30 imorgonbitti - till Kambodja! Nu är det flängigt ett tag fram över, men vad gör väl det?
Och om några dagar kanske min partner och jag till och med reser åt olika håll några nätter - Så kan det gå! Men lugn bara lugn, vi har inte bråkat, bara träffat lite människor på olika håll som vi vill hinna träffa! 
 

Likes

Comments


Det är fredag idag. Och vi har spenderat dagen på en vattenpark. Och låtsats att vi är 10 år igen. Det var kul. Jättekul. Det märks dock att vi är 25 år och inte 10. Det var jättekul i ungefär två timmar. Lätt värt ändå!

Ikväll sitter vi på en restaurang och pluggar. Rätt mysigt, förutom att de spelar konstig vietnamesisk musik och det är sönderbrända ryssar över allt. På riktigt, det är mer ryssar än vietnameser här i Nha Trang!
 

Likes

Comments


Det har snart gått två månader. Vi har i princip varit tillsammans dygnets alla timmar dessa två månader. Och inte en tillstymmelse till bråk, eller ens en diskussion. Istället har vi samlat på oss otaliga timmar av djupa konversationer. Om vänskap, kärlek, familj, barndom, framtid, drömmar, minnen. Det tar aldrig slut. Det är så här det ska vara i ett förhållande, brukar vi säga. Konversationer som aldrig tar slut. Synd bara att vi inte "fancy a cuddle" med varandra.
 

Likes

Comments

 
Det är dags att säga hej då till ännu en plats. Hoi An. Här har vi: sytt upp varsin blazer, kjol och topp, ätit Hoi An's specialiteter, shoppat fina souvenirer och presenter, solat och badat, strosat på de mysiga gatorna i old town och varit sjuk alldeles för många dagar. Jag gillar Hoi An. Jättemycket. Men jag gillar inte att se djur trängas i en bur. Inte alls. 

P.s. Är det någon som vet vad Umeås longitud och latitud är? Officiellt. Behöver veta!
 

Likes

Comments


Den här dagen har varit FIN. Fin, fin och fin. Bra, bra och bra. Jag har fått några glädjande besked inför ett av våra resmål och det pirrar i hela min mage. Ungefär som när man är intresserad av någon och ska gå på en första dejt. Så mycket pirrar det. Fast med tusen andra känslor på samma gång. Det känns faktiskt mer som att jag ska träffa min livs stora kärlek. Hur som. Den bästa känslan är ju att leva i nuet och älska det och att samtidigt veta hur mycket roligt och underbart som väntar. 
 
Så nej, jag längtar inte hem. Inte det minsta. 
 

Likes

Comments


Efter den tyngsta natten hittils promenerade min partner in crime till apoteket och fixade riktiga piller till mig. Här går det att få tag på det mesta kan jag lova. Och jag har fått behålla allt jag ätit idag och känner mig som EN NY MÄNNISKA. Vi kunde till och med hyra moppar och köra till stranden i eftermiddag. Så nu är jag så där löjligt lycklig. Detta firar vi med lite choklad och en bra film på hotellrummet. MYS!

Likes

Comments

 
Det blev ingen trerätters middag igår. Inte heller något rött vin. Lite sociala lyckades vi vara i alla fall.
Energin fortsätter dock vara låg. Femte dagen nu. Dags att vända snart tror jag. Om några dagar är det inplanerat ett besök på en stor vattenpark och då är det bäst att vi är i toppform!

Men ja, otroligt tråkigt bloggande just nu. Det finns helt enkelt inte att skit att blogga om. Vi sover, äter nåt, försöker promenera till marknaden men tvingas vända, ligger på hotellrummet med våra datorer, äter kanske nåt igen och sen sover vi, igen. TJOHO vad roligt! Imorgon ska vi dock trotsa denna sjuka och hyra den där moppen vi pratat om sen första dagaen vi kom hit. DÅ blir det förhoppningsvis ett lite roligare blogginlägg med bilder.

Puss och kram på er!
 

Likes

Comments