Lite dåligt med bloggande för tillfället, fullt upp och inget fungerande internet hemma. Men livet rullar liksom på bra nu. Jag är sådär löjligt glad. Jag får lära mig nya saker varje dag, utmana mig själv och i helgen får jag spendera i princip dygnets alla timmar med mina bästa vänner. Yay!

Likes

Comments

Det bästa med att blogga är att så lätt kunna titta tillbaka i arkivet och se hur mycket som förändrats. Hur mycket jag förändrats. Jag kan läsa gamla inlägg och veta exakt hur jag kände i vissa situationer och vilka tankar som snurrade i mitt huvud. Jag har fortfarande samma känslor inom mig, men jag hanterar dom på ett bättre sätt.

Jag brukar tänka att jag blivit starkare. Och svagare. Min styrka har blivit starkare, men min svaghet har samtidigt blivit svagare. Och det ser jag som en bra förändring, för jag tror det innebär att det finns plats för ännu mer känslor. Och som jag skrivit tidigare, hur härligt är det inte med känslor? 
 

Likes

Comments

Och så var den här: Yranveckan. Som vi alla har längtat. Hemmajobb på förmiddagarna, inskolning på nya jobbet på eftermiddagarna och aktiviteter på kvällarna. Så ser veckans första dagar ut innan det kör igång på riktigt.

 

Ikväll ska jag, mamma och syrran gå och se Glada Hudik-teaterns föreställning Trollkarlen från Oz. Mys!

 

Likes

Comments

Det är en fin känsla när man är glad för det lilla. När man kan gå en promenad på en grusväg, med familjemedlemmar, och känna att man är precis där man ska vara just nu.

Samtidigt har jag så många drömmar och en längtan efter mer. Men nu är jag där jag ska vara.

Likes

Comments