Det blev ett läkarbesök idag. Genom mitt fall har jag tydligen lyckats få en hjärnskakning, fastän jag inte slog huvudet. Kan tydligen hända!? Därav den extrema huvudvärken, ryggvärken och illamåendet. Kan tydligen hålla i sig "några veckor". Grattis till mig!
 
Jag har fått starka värktabletter och kommer att sätta mig på planet till Australien om FEM dagar, även om jag imorse hade seriösa tankar på att boka om min biljett. Den 27 timmar långa flygresan ser jag dock inte fram emot, men det känns ganska skönt att veta att jag kommande år kommer att få välja snö eller sand alldeles själv.
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Födelsedag idag alltså. 24 år fyllda. För fjärde dagen i rad spenderar jag 95% av dygnets timmar i soffan och sängen.
Alvedon, ipren, nyponsoppa, blåbärssoppa, lite risgrynsgröt och film- och seriemarathon.
 
Efter ett fall för snart en vecka sen har jag haft konstant rygg- och huvudvärk. Förhoppningsvis gjorde morgonens naprapatbesök susen, för att flyga själv till andra sidan jordklotet och må såhär känns inte optimalt. Så det enda jag önskar denna födelsedag är att få vakna upp som en ny människa imorgon. Inte så mycket begärt va?
 

Likes

Comments

Imorgon har jag en avskeds- och födelsedagsfest. Jag har längtat efter den här festen hela sommaren, främst för att alla (utom en) mina favorittjejer kommer att vara med. Emma tog ledigt från jobbet och flyger upp från Stockholm. Är det inte en äkta vän så säg! Kärlek till dig.

Igår började jag, med hjälp av Signe, att göra i ordning i ladugården där vi kommer att hålla till. Dock en hel del kvar att fixa - dagens projekt. Fler stolar, ballonger, MAT, femkamp osv. Jag har det jag gör. But i like it.

Likes

Comments

Fjorton dagar kvar. Två veckor!

Jag känner mig energifylld. En bra vecka väntar. Nytta blandat med nöje. Som det ska vara.
Är vädret med oss senare i veckan tar jag med mig tjejerna och Mille på utflykt. I övrigt är det bank och försäkringsärenden, inköp, provpackning, shopping, bio, träning, lunchande och fix inför helgen som gäller.
 

Likes

Comments