Hösten har sin charm; Vackra färger, mysiga höstkläder, tända ljus. Vintern likaså; Advent, julafton, kalla men sköna vinterdagar. De flesta höst och vinterdagar längtar jag dock efter vår och sommar. Spontanitet, sol, värme, utomhusaktiviter, uteserveringar. Allt kännas lättare de årstiderna. Man får extra energi. Tänk att få vara så här energifylld i ytterligare ett år. Underbart!

Jag har inte varit ifrån Umeå mer än några veckor i sträck, så månader utan familj och vänner kommer att bli en utmaning. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter alla. Att den här sommaren hittills varit helt fantastisk beror helt och hållet på de underbara människor jag fått spendera den med. Här är ett ihopplock från några härliga dagar denna sommar.

    
    
    
    
    
    

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är det dags för nya äventyr. Därav en ny sida. Välkomna!

Den 24 december 2012 bokade jag en flygbiljett till Australien med avresedatum 3 september 2013. Om exakt fem veckor lämnar jag Umeå för Stockholm och ytterligare en dag senare Stockholm för Sydney. By myself.

 Jag har hittills haft en helt underbar sommar med fantastiska människor. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på att vi inte kommer att ses på flera månader. Jag är förväntansfull, men livrädd. Jag längtar, men vill stoppa tiden. Fem veckor tills mitt äventyr börjar på riktigt. Fem veckor som ska fyllas med glädje, skratt, lycka, kärlek, värme, närhet, familj, vänner och roligheter.


"If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it." - William Arthur Ward

Likes

Comments