Vilken toppenhelg det varit. Det blev en ny tatuering. På min tomma arm. Tre stycken förgätmigej-blommor. När den läkt ska jag fixa lite detaljer på den, men jag är så nöjd. Jag känner mig mer som mig själv för varje tatuering jag gör och är övertygad om att jag kommer att älska varenda en lika mycket om 40 år.

Historien bakom namnet till blomman: En riddare och hans fästmö gick längs en flod när han plockade en bukett med förgätmigej. Eftersom hans rustning var så tung så ramlade han i vattnet. Strax innan han drunknade kastade han buketten till sin älskade och ropade "förgät mig ej". Blomman är förknippad med romantik och tragiska öden. Den bars ofta av kvinnor som ett tecken på trohet och evig kärlek.

​För mig är tatueringen en påminnelse till mig, att aldrig glömma mig själv. Att visa mig själv trohet och evig kärlek. Jag är den viktigaste personen i mitt liv. Jag sätter mig själv i andra hand för ofta och det är dags att börja bli bättre på att sätta mig själv först.

Just det.. idag sprang jag en mil på tid för första gången i mitt liv. 49.38 blev tiden, så nästa gång blir det under 49 min och sen bara börja jobba neråt. SÅ PEPPAD! =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mysmiddag hos Stina i måndags, yay! Denna torsdagsmorgon startade vi med lite yoga på kontoret, följt av den traditionella lunchlöpningen såklart. Alltså, jag älskar mitt jobb och alla jag får äran att arbeta tillsammans med. Det är såklart ett plus att människor här gillar att träna och att vi till viss del kan göra det på vår arbetstid!

Torsdagen fortsätter nu med en AW, Östersund-Arsenal och snart är det HELG! AW imorgon igen och sen mys med Fällmans på lördag. Om jag har tur kanske jag hinner med att göra en ny tatuering också! SÅ PEPPAD!

Likes

Comments

Något jag är så otroligt lycklig över är alla de resor jag gjort, alla ställen jag varit på och alla människor jag fått äran att möta på vägen. Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå allt jag upplevt. Tacksamhet kallas det nog. Älskar den första bilden - hur lycklig är jag inte?

I övrigt då? Livet rullar på, jag slutar aldrig förvånas och det är nedräkning till massor med skoj just nu.

Likes

Comments

Väldigt spontant bestämde jag mig tidigare i veckan för att åka hem. Hemlängtan har varit stark länge nu och jag gjorde helt rätt val. Alltid behövligt att få ladda batterierna med massvis med kärlek.

Lunch med pappa, middag med mamma och drinkkväll med Ågren och Johan - Perfekt start på helgen. Alltså fina fina människor, vad jag önskar att ni bodde i Stockholm. Aningen lugnare kväll blir det ikväll. Det är ju en fullspäckad dag imorgon också.

Likes

Comments

Det må vara skitjobbigt att inte kunna träffa mina föräldrar och bästa vänner när jag vill, men idag har jag känt en sån tacksamhet för att just dom finns i mitt liv. Ett telefonsamtal bort, alltid. Det är ingenting jag någonsin tar för givet men någonting jag uppskattar så oerhört mycket. Att ha Emma (och Petter) i Stockholm gör också allting lättare. Det faktum att det finns ett gästrum där som jag alltid är välkommen att sova i, guld värt! Ja, det är en sorts tacksamhetens dag idag. Jag säger aldrig orden, men nu känns det så rätt att i alla fall skriva dem: Jag älskar er!

Måndag imorgon och jag känner en superpepp på att gå till jobbet!

Likes

Comments

5 maj åker jag och mamma till Mallorca i en vecka. Jag längtar så jag spricker Det kommer att bli så välbehövligt att ligga i solen med en bok och en drink hela dagarna, äta god mat, träna på hotellets fina gym och ha riktigt kvalitetstid tillsammans. Tre månader kvar och en Borgafjäll-resa innan dess! =)

Det har varit rätt tuffa månader på slutet. Jag kämpar med tankarna om jag verkligen är på rätt plats. Jobbmässigt är jag helt rätt, men i övrigt? Stockholm är en stor stad och jag känner mig väldigt liten här. Jag saknar lugnet, naturen, familjen och alla vänner. Jag saknar att kunna åka till Södervik över helgen och löpturerna över Röbäcksslätten. Jag gräms över att jag inte kan åka och titta på Alfreds träningar och matcher. Jag kände en hemmakänsla i Stockholm ett tag, men sen försvann den. Jag hoppas att jag hittar tillbaka till den på något sätt. Det känns så rätt här men samtidigt väldigt tomt. Fighter face on - det kommer att bli bra!

Likes

Comments


Att jag den 27e december började skriva dagbok igen är ett av de bättre besluten jag tagit på länge. Det är så befriande att få skriva av sig.

I helgen lyssnade jag på en podcast som tog mig tillbaka två år i tiden. Det var det jobbigaste jag lyssnat på på länge, men också väldigt viktigt att lyssna på. Det fick mig att tänka "tänk om..." gång på gång. Jag blev arg, ledsen och frustrerad. Det är enkelt att i efterhand tänka tillbaka och inte förstå, men jag inser nog att jag fortfarande inte förstår. Däremot har jag lärt mig något, blivit starkare och mer kritisk. På gott och ont. Jag kan fortfarande inte stänga av mina känslor, viket jag ibland önskar att jag kunde. Men då försöker jag påminna mig själv att jag hellre känner för mycket än ingenting alls.

Allt är faktiskt väldigt bra just nu :)

Likes

Comments

Det har varit en del riktigt fina kvällar senaste tiden. AW med en nyfunnen Jokkmokk-tjej, spelkvällar hos Emma och Petter, en vecka med riktigt bra träning och ett par kvällar är hemma. i helgen blev det maratonmatlagning då jag gjorde 3 olika vegetariska biffar.

Men nog har jag lite hemlängtan. Jag fick mersmak av julen. Längtar till mars då det blir en sväng till Borgafjäll med familjen och firande av mammas födelsedag! ❤

Likes

Comments

Januari - Mars: Första månaderna som sambos i Stockholm. Det blev många roliga kvällar på hemmaplan och på stan. Vardagslyx och mycket häng. I Mars åkte jag till stugan i Borgafjäll och fick se Alfred åka slalom för första gången. Höjdpunkt!

April - Juni: Uteserveringspremiär i april, besök av familjen i maj och 30 årsfest i gamla stan. Håkan Hellström i Umeå i juni och en sen natt med fina tjejer i Stockholm.

Juli - September: Juli började med semester; Bråvalla, Fjällen och Umeå. I Augusti hade jag besök av både Linda och Patricia! Och i September avslutades projektet Engagera Flera och jag fick den 18 september veta att jag fått jobb på Svenska Fotbollförbundet.

Oktober - December: I Oktober var jag på Tomas Ledig med mamma, Sara och Carina, ett Umeå-gäng spenderade helgen i Stockholm och jag gjorde min första arbetsdag på SvFF. I november åkte jag till Borgafjäll, flyttade till en ny lägenhet och var på Rockkväll på Golden Hits. Och i december var det julgala med jobbet, massor med kvalitetstid med familjen, surfing och en nyårsafton med fina människor!

Summerat har 2017 varit ett händelserikt år, ett år jag kommer att minnas länge. Det har framförallt varit ett år då massor med pusselbitar har fallit på plats, på olika sätt. Jag har landat i ett lugn som jag inte känt på många år och hittat en trygghet i mig själv som inte heller funnits tidigare. Jag har fan blivit starkare. Nu är jag så peppad och redo för 2018. Jag ska fortsätta på samma spår och jobba mot olika mål. 

Likes

Comments