Header

Var ute på puls i fredags och firade Jessica igår. Har varit en helt perfekt helg och det känns i kroppen att jag sovit lite för lite..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var på espresso med moa igår, pratade som alltid högst i hela restaurangen och skrattade massor. Kvällen består av plugg och inte så mycket mer. Skönt när man får uppgifter som man tycker är roliga, allt är så mycket lättare då.

Likes

Comments

Höger: innan. Vänster: efter

Jag har känt ett tag att mitt hår verkligen behövts klippas och idag tog jag och mamma tag i det. Klippte av ungefär 5 cm och fick bort mycket av det slitna håret. Var säkert snart ety år sen jag klippte håret senast så det var på tiden!

Likes

Comments

Har tyvärr bara bilder från snap då vi fokuserade mer på att inte slå ihjäl oss än att fota.

Likes

Comments

Sommarlovet har precis börjat och jag har redan fått lite färg på kroppen. Ska göra det bästa av den lediga tiden och umgås med mina vänner så mycket som möjligt!

Likes

Comments

Jag och pappa drog till badhuset runt 11 för att motions-simma. Simmade runt 1,1 km och det tog runt 40 minuter. Nu tittar jag på film med min lillasyster och försöker hitta kraft till att hämta muffins som vi bakade för några dagar sen. Känns bra att först träna och sedan äta muffins, haha.

Likes

Comments