h e l l o ! E februari, ligger begravd i soffan framför gilmore girls och dagen har kanske inte bjudit på mkt mer än jag tagit mig ann. Dv.s chokladpraliner<3(från mami), rostmackor med för mkt ost och, ja nej det var det. UGH har tappat LIFESPARKEN men finner ingen ork å hittaren. Har litet gulligt matteprov som ba ligger å myser i samvetet mitt men so jag tänker ''e över'' efter den lilla mattetimmen som morgondagen kommer bjussa på. ÄH!

TVINGADE ut mä på en promenad idag med lockelsen att ''du kommer dricka äckligt kaffe, om du inte går å köper ny ikaffe'' och inte önskar en någon en sådan fördärvelse. Said and DONE. 10 min in trott eller ej, dör telefonen. Som ett HÅN från modernatur herself. Lucky me gav d inget annat än mer tid för häckande i soffan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag krånglar ofta till det. Jag ser ett scenario och utformar en känslomässig koppling och står fast vid den. Jag är envis. Nog inte alltid min djärvaste egenskap. Den kan förstöra likväl som jag alltid vill använda den av goda skäl.
Jag vill även vara medgörlig, jag vill vara viss om allas uppfattning och perspektiv men även påverka till VISS mån när de inte håller måttet (envis).

Fan kvalificerat mig som "djup hormonell tonåring, som går igenom vuxen/barn-fas och skriver djupa dramatiska texter om det", vill inte det men d e fanImej OMULIGT.

Jag e egentligen FETT ROLIG, främst med min storasyster, har sån pondus då o e så självsäker. Också för att de platta fallen liksom inte spelar jätte stor roll.

Sen har vi lilla skolJAG, kanske min mest obekväma plats men som liksom duger i mångt o mycke men där jag blir Hon jag inte är. Typ profilerad som "ensam" pga inte superskoj klass men hänger lite med alla ca o e Nöjd pga har fantastiska vänner behind school så att säga.
Ni hör ju e knepigt allt d där och jag bryr mig oftast inte hur jag "profileras", för jag vet liksom bäst själv.
Men så kommer tillfällen som nu. När jag inte vet det. Bäst själv alltså och jag tror att dem tryggaste personerna jag har kanske egentligen inte är dem där trygga personerna. Och jag behöver bekräftelse, i mängder. Alltså d är krävande, att både tänka och för mina personer att veta.

Eller?

Kanske krånglat till det igen.

Likes

Comments

Hej hörrni!
What a day! (Tolkningsfritt), tänker så d kröknar i dkallen på mä. Trött e jag å.
Ligger å messar med Greta om d sjuka summorna en kan tjäna som bloggare?? Alltså om du make ur work good dvs (recall på Sandra Beijers poddinteevju i "Tankar med Daniel Redgert). E sykt.

Var en perfekt Söndagsperson igår, jag... andas in. åt LÅÅÅNG FRUKOST, tränade, bastade, hade hårinpackning, ansiktsmask, målade naglar, färgade bryn o fransar. OCH. Andas ut. D va d.

Likes

Comments


Godmorgon. Sitter på det ack så väl bloggiga kaféet Pascal på Odenplan, tränade imorse och äter nu frukost.

Vet inte om det är Angelica Blick eller jag själv som skriver???

Höhö

Tillbaka till min kaféfrulle (en redig chiapudding). Sjukt hur jag helt plötsligt känner mig VIKTIG för världen. Som att en kaffe och dator o vips, är jag mycket Privat och är inte behov av sällskap. För jag har annat Viktigt för mig. Obs! Sitt gärna med datorn mot vägg för att undvika att bli ''avslöjad''. En miss jag gjort idag t.ex.

I övrigt dricker Orimligt mycket kaffe nuförtiden. Alltså inte en ynnest för min själv-diganotiserade parkinson, jag tror mig leva med. Men tänker att jag inte är en jätte ''partyperson'' därav konsumerar nt alkohol i orimliga mängder så det VÄGER UPP.
Börjar även sakta. sakta. Komma ur PMS'n. ÄNt. li. gen. Oavsett om huvudet i svajandes så är jag becoming my true self. Mensen kom som ett brev på posten i förrgår å i samma ögonblick är jag som en ballong på nålar som ba 'prrrrfffff' o vips är tillbaka i min normala kropps o sinnesform.

Puss vi hörs soon.

Likes

Comments

Är i mensträsket. Är ett jäklar anamma i huvudet på mig. För ni vet alla mina vänner är ju emot mig o vill inte hänga. Egentligen.
Jag kan bli så ledsen när jag tänker hur jävligt det faktiskt är. Hela cykeln. Den har hela paketet. Pre-play, game on och efterspel så börjar det om.
Känt mig skör i veckan. Inte haft jätte stort intresse i att umgås med någon. Inte vart kapabel till att ta beslut och även känt mycket ångest inför dessa.
Å hjärnan, bara SUUGER efter att bekräfta känslorna för jag är ju inte galen. Klart det finns bevis för mitt tänkande.
Samtidigt ÄLSKAR jag mensen. Jag älskaar att få utbyta mina känslor och känna ett sånt starkt band med mina co'quinnor. Hur gemensamma nämnare slutar upp i ett sådant starkt Vi.

Älskar oss.
 Och glad föräldradag också! Puss


Likes

Comments

Jag vill skriva. Jag vill det. Jag vill föra min tankar i en tes. Jag vill argumentera och nyansera mina tankar. Jag vill få er att förstå. Jag vill bevisa att jag är en liten 17 åring med spridda ambitioner i olika riktningar men viktigast av allt, en liten 17 åring som förstår och vill förstå. Jag vill förstå och lära. Jag vill sammanställa allt detta med en klyftig sammanfattning. Jag vill sluta cirkeln men jag kommer aldrig till skott. Hur går jag till väga?

Likes

Comments

Hej!! Vad gör ni? Jag ligger i tvättstugan och precis tränat klart (GOOD job). Älskar d här stället ändå. Gör d mesta jag gillar att göra förutom att hänga med vänner här.
Är sämst väder idag vilket säg eftersom det är min sista dag idag. Hade liksom tänkt att jag skulle svettas till bihålerna skrek idag, men icke. Istället gick vi upp 9 imorse och tog en morgonpromenad till marknaden. Hittade ingenting. I tr för jag hade förväntat mig det heller men men. Kollade ut en liten sidoväska igår men den kostade 300 spänn och snål som jag e. Eller. Nej, jag har ca inga pengar så tyckte d kändes Onödigt. Behöver den liksom inte. Men ja.

Ikväll ska vi till bågot asiatiskt hak, med förhoppningsvis sushi. D blir meget brao.

Ska hoppa in i duschen nu! Puss

Likes

Comments

Inte alls satt mig för att förstå brexit tills nu. Eller. Alltså jag har bågon slags global oro. Känner att hela världen är ur balans. Men men. Så laddade ner omni appen för att försöka förstå. Och. Hittade även en statistik på ålder och var väl inte jätte förvånad när siffrorna visade att de som röstat för att lämna EU satt men 50/60+ år på nacken. Svt hade även gjort en liten summary som visade att d även var övervägande män. Hmm. Majoriteten av rösterna att stanna i EU står d unga för. Tkr liksom synd om våra genrationer i Storbritanien. Att dem ska lida för inskränkta gamla är missnöjda med läget. Fyfan.

Nej men helt ärligt. UK isolerar sig från invandring=grattis(?) eller va. Pundet har redan gått i botten och sen då? Ungdomars möjlighet att jobba utomlands. Noll.

Näej. Godmorgon.

Likes

Comments

Heeyo. Glad midsommar på er! Är kvar i spain still. Mitt mål med this place börjar nås. Jag börjar bli extremt tråkad. Eller. Rättelse. Jag är extremt tråkad. Åt sill för första ggn idag. Kmr nog dröja t nästa gång. Men hur som. Åt midsommar lunch/middag hos några kompisar här på La Manga med åldersklasserna 50+ eller 7-13. Så jag traskade försiktigt hem efter efterrätten.
Nu ligger jag i sängen, kollar KUWTK och är kissnödig igen. Jezus. Besides det. Kom jag hem finner en kackerlacka springandes i tvättstugan. Så S P R A N G dit och smällde igen dörrarna för att inte behöva deala med den. Mamma får ta den fighten, precis som hon gjort alla andra år.
Åker hem iaf om 2 dagar<3 Saknar min kompiar så ja spricker va. Bluuää. Snart hemma<3
Imorgon ska jag. Inte. Göra. Ett. Skit. Precis som alla andra dagar. Äter frukost, går t stranden, går en promenad på stranden osv. Very relaxing. Idag började sommar i p1 också. Älskarr. Lyssnar på 3-5 poddar om dagen här. Och lyssnat på massa gamla sommar och vinterprat lately. Så TIPS för er rastlösa själar därute i sommaren. LYSSNA PÅ:
Kakan Hermansson
Soran Ismails vinter + sommar prat
Liv Strömqvist
Maja Ivarsson
Sanna Lundells vinter + sommarprat

I Sommar och Vinter i P1, kanske det somrigaste i sommar!

puss sålänge!

Likes

Comments

Vaknade inatt av pirr. Pirr i magen. Sånt där pirr som drar sig över hela magen och präglar hela vardagen utan att omgivinigen är en delaktig part. Oviktigt i sig vad drömmen handlade om. Eller. Jag hade hånglat med en kändis. Hur najs? Men fortfarande. Oviktigt. Eftersom denna person inte exisiterar i mitt liv. La istället fokus på den reella pirret som faktiskt finns i mitt liv just nu.
Är så kär. Verkligen förälskad i mina vänner. Vill bevisa min uppskattning jag har för dem varje dag. Som att jag är nykär och helt besatt. Fint hur förälskelse går att applicera på alla relationer.
Greta till exempel. Tänker ofta att vi är samma person. Dels för att vi fyller år på samma dag(!). Men också (i min uppfattning) vi uppfattar omgivinigen i sociala situationer som demsamma. Tar intryck från alla vinklar och håll och analyserar ALLT. Samtidigt är vi väldigt olika. Greta är konflikträdd och kompromissar gärna hellre än att ta diskussion. Hon sätter ofta andra i första rummet än sig själv. Hon e så genuin som en kan bli. Medan jag gärna vill veta vad alla vill och tänker. Jag vill gärna gå rakt på sak och undgå slinger vägar. Sen vill jag gärna få saker på mitt sätt och målar ofta upp bilder kring hur olika sammanhang ska vara. Jag vet inte. Greta förstår en.Lyssnar ALLTID och skrattar ALLTID. Hon är även personen som uppfyller mitt behov av sovmys. Hon liksom slingrar gärna med benen runt och ligger NÄRA. Ah fyfan va bra hon e. Och WUÄÄ vad jag älskar sängmys<33

My också. Känner lite äckligt men min "partner in crime". Hon är kanske inte den första personen en märker. Alltså hon springee inte fram för att hälsa på nya människor. Också för att hon inte känner ett behov av att känna alla. Samtidigt som hon motvilligt vill vara omtyckt men inte finner energin till att socialicera sig med alla människor. My är grym. Hon äter otroligt klumpigt och lyssnar sporadiskt och lyckas ändå flika in med smarta inslag i samtal. Hon tänker mer än en tror och låter inte sina känslor undgå andras medvetna. Hon är rak och säger alltid vad hon tycker. Vi möts ofta i hur vi stört oss på någon eller många personer i skolan. Hon kan få en känna sig sådär speciell. Gaaaah<3
Och så Hilda, hon tar ansvar för allt och alla. Hon är personen som ringer endast för att höra ens röst. Hon har ett BADASS fotogeniskt ansikte och är personen som drar dig ner på jorden. Hon liksom lyssnar, hmm:ar och får dig inse att det realistiska. Samtidigt som hon nästa dag ringer och söker samma hjälp. Hon skapar konversationer easy peasy med alla människor och är jävla puss pch gos vänlig.
Sen har vi Ella. Typ miniatyr av rihanna. Med ella behövs liksom inget konkret samtal. Hennes närvaro gör en glad. Hon är gärna söt men snygg. Hon hoppar koncist mellan samtalsämnen och vill få saker att ske och hatar transportsträckor mellan att bara vara till ren och skär aktivitet. Hon vill sysselsättas och vara sysselsatt alltid. Hon blir löjligt varm när hon sover men ligger ändå gärna nära och ha världens mest pussiga läppar!!
Och sen är jag. Jag känner mig ofta vilsen i att identifiera mig med dem. Dem liksom fyller olika delar av min egna såkallade persona. Kanske att jag som person bara är förvirrad. Men hörrni.
Kanske tänker jag extra mycket på hur mcket jag uppskattar dem i nu spanien. Men fan va bra dem är.

Likes

Comments