HeaderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tänkte berätta tio saker som ni inte visste om mig!

1. jag har alltid kalla händer och fötter.

2. jag har bara svarta byxor.

3. jag är beroende av coca cola, cigg och fillidutter

4. jag har för mycket smink, hårgrejer, parfymer,bodylotions och nagellack så jag inte får plats med allt i mina lådor osv.

5. det finns inge värre än när folk är/står i vägen

6. jag hatar verkligen alla hjärtans dag!

7. det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik

8. jag har ALLTID vita sockar på mig

9. känner mig naken utan smycken

10. tycker det är sjukt sexigt med killar som har tatueringar, speciellt på armarna, händerna och ryggen och killar som har töjningar :s

Likes

Comments

fick paket från H&M idag. tack mami du är världens bästa! har nyss käkat, ska kolla idol på ett tag.

Likes

Comments

ångrar mig så sjukt mycket när jag valde att gå den väg jag gjorde. valde fel umgänge och hamnade i skiten. jag svek mina gamla vänner och de viktigaste av allt min familj. jag levde i en stor lögn, jag ljög inte bara för familjen och vännerna jag ljög för mig själv. mamma kom på att jag ljög och förstod vad som höll på att hända. hon tog kontakt med soc och dom satt jag skulle bli ivägskickad om jag inte började sköta mig. dom tog bort mina pengar, jag var tvungen att bryta kontakten med alla jag umgicks med och är tvungen att vara hemma. allt det här har varit ett helvete för mig. har försökt ta mig framåt medans alla stått å stampat kvar på samma ställe. jag vill verkligen börja om... idag på skolan så var det en som kallade mig "pundare" å de gjorde verkligen ont med tanke på hur mycket jag kämpat för att lämna allt det där bakom mig. blev så sjukt jävla arg så finns inte.. men de kanske är de jag får ta? de kanske är så folk ser mig? det roliga är att jag inte ens tagit droger... men ni ska veta att jag verkligen vill se framåt och gå vidare. har gått igenom så jävla mycket de tre senaste åren, så jag vet vilket helvete livet kan vara. så många gånger jag sagt åt mig själv att jag inte orkar mer, men jag har insett att det finns så mycket att leva för. jag har och kommer kämpa tills allt det här är över. jag vill att min mamma ska kunna vara stolt över mig, hon har uppfostrat mig ensam med tanke på att jag inte haft nån pappa. mamma är den som ställt upp för mig och funnits där vad de än har gällt, hon är världens bästa! har verkligen förstört henne. så nästa gång nån får för sig att kalla mig pundare så tänk efter en extra gång...

Likes

Comments

sitter på skolan å jobbar so, vi ska ha nå grupp arbete om religion. kul nu fick ni veta de... igår beställde mamma kläder åt mig från gina. kommer upp bilder senare. nu ska jag fortsätta jobba. puss!

Likes

Comments

kom nyss in från en välbehövlig promenad med Madde. varit på rusta idag med mamma och brorsan. hihi brorsan köpte en parfym åt mig, han är som så söt. har tänkt en massa idag, å jag kom fram till att jag ska sluta med de eftersom bara blir deprimerad. ska va social med Madde nu så får skriva mer senare!

Likes

Comments

bästa serien jag någonsin sett! kan sitta flera timmar å kolla. jag kan absolut inte sluta dregla över Jax teller (Charlie hunnam ) han är ju för snygg!!! För er som inte sett serien så rekommenderar jag den verkligen! den handlar om en mc klubb som håller på med vapenhandel och andra små kriminella grejer. killarna i SAMCRO sätter inte bara sig själv i fara utan även deras familjer.. så ta er tid att kolla , hela serien finns på swefilmer.se

Likes

Comments

vaknade vid 11, fixade mig sen åkte jag och mamma på stan. köpte en ny väska och en bh. fikade på rost också. har städat rummet nyss och nu sitter jag å målar naglarna.. vilket tråkigt inlägg det blev :/ får väl slänga in nå kul senare.


Likes

Comments

han inte uppdatera igår. satt å väntade på Madde när hon hade möte ville vara där å stötta henne! sen åkte vi till mig å käka å kolla film. när hon hade åkt så gjorde jag ansiktsmask och kolla tv.... hade sovmorgon idag pga att dom andra hade bad. men nu sitter jag i skolan, ska snart ha engelskaprov. här kommer en outfit eftersom Madde inte skickat bilderna från igår.
(allting är från gina tricot)

linnet - 249 :-
tightsen - 199 :-
kavajen - 299 :-
örhängena - 79 :-
armbandet - 129:-

Likes

Comments

Hej, sitter på skolan å jobbar. Ska snart åka på stan å käka med Madde och hennes mamma, mys! Sen blir det å plugga när jag kommer hem. Senare blir det väl en promenad.

Likes

Comments