Två år senare

Hejsan mina kära vänner!

Idag satte jag mig på Espresso house för att jag skulle få lite ro till att plugga. Men som alltid när jag ska plugga börjar jag att tänka och fundera på allt annat oväsentligt. Det vill säga att jag kom och tänka på den här stackars bloggen som har stått tom i snart två år och givetvis ansåg jag det mycket roligare att uppdatera denna än att göra det jag egentligen skulle göra. Så här är jag två år senare och det vill säga även två år äldre.

Två år fyllt av allt möjligt och lite till. Livet är inte direkt sig likt, men trots det är jag väldigt nöjd med hur livet ser ut. Jag har påbörjat lite studier (sociologikurs) vid sidan av mitt fantastiska jobb på Jack&Jones. Så att jag någon gång i livet kanske ska bli klar med den där gymnasieexamen. För tillfället bor jag i Olsäng i mammas stuga, men om två veckor får jag min alldeles egna etta på Saltö. Så ja, jag bor fortfarande kvar i mitt underbara Karlskrona.

En riktigt fin sommar har passerat och hösten är verkligen här i högsta hugg. Jag kan väl egentligen bara avsluta med att jag mår bra, så himla bra! Så har ni riktigt tur kanske det kommer upp något mer här (har faktiskt införskaffat mig en dator) och om inte, så vet ni lite kort om hur livet ser ut för mig just nu. Mer än så tänker jag minsann inte lova, det har man redan gjort några svängar tidigare, hehe.

Med detta vill jag önska er alla en riktigt fin fredag och helg!


Gillar