Tillslut blev den en färdig paprika

Jobbade in princip hela lördagen och ju längre dagen gick, desto värre blev min förkylning som jag känt av de senaste dagarna. Men fick gå hem en timme tidigare då det blev väldigt lugnt på jobbet, så ingen blev gladare än jag. Söndagen tog jag det verkligen lugnt. Åt tacos tillsammans med Ida, Adde och Henke här hemma och senare på kvällen tog jag ett långt bad framför filmen "nyckeln till friheten" (låg dock inte i badet hela filmen!!).

Idag är jag uppe med tuppen eller ja för min del känns det i alla fall så, hehe. Har tvättstugan mellan 7-13 och har största tvättberget någonsin, så man kan definitivt säga att det var dags. Så förmiddagen kommer förmodligen bara spenderas springandes mellan lägenheten och tvätten. Jobbar ikväll och är även första passet på ytterligare ett nytt ställe, känns väldigt spännande och förmodligen kommer det att gå bra. Dock kommer jag säkert vara lite trött i huvudet efter alla nya intryck.

Btw, har ni sett bilderna ovan? Hur coolt är de inte att jag fått min första paprika? Ja är i alla fall väldigt imponerad av mig själv, hehe. Lite tråkigt att det bara är en dock. Men bättre än ingen alls!!

Gillar