riktig chilldag idag, började 5 över 9 och fick sluta 10 typ skulle typ bara städa idag så jag skulle typ fixa skåpet & sånt lite mindre glad när en kille i min klass tvättar sitt skåp han har de över mig så min väska & alla papper till och med mina prov som jag får slänga eftersom allt är pissblött TACK! 

men nu är det bara 2 dagar kvar tills skolavslutningen helt grymt, ska till liseberg med mina bästavänner kommer bli helt grymt! och imorgon ska vi typ bara kolla på film & äta godis och sånt slutar runt 12 typ! men jag uppdaterar senare ha det bra! 

Likes

Comments

hatar bloggappen just nu, den cepar så kunde inte blogga igår! men så här såg gårdagens outfit ut!


Likes

Comments

sitter ute i solen i shorts & linne helt sjukt klockan är runt 8 och de är fortfarande jätte varmt! love life


Likes

Comments

det är sjukt varmt ute, nästan för varmt men man ska inte klaga? :D har verkligen fått världens bränna!

idag har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag & emma och shoppade lite fick med mig en påse hem! igår spelade jag fotbollscup med skolan vi gick vidare, från förra veckan och de gick inte så bra.. men nu ska ja ut i solen och steka lite ha de gött!

går inte att ladda upp bilder just nu, men jag bloggar med mobilen senare!

 

Likes

Comments

sitter och äter med emma just nu, kyckling med ris & sås! senare ska vi kolla på big brother & kanske kolla på någon film:) har inte så mycket mer att skriva om ha det bra!
Likes

Comments

vaknade tidigt idag, och så åkte jag & emma och shoppade fick med mig 2påsar hem, nööjd! när vi kommer tillbaka ska vi käka typ men ja uppdaterar senare!


Likes

Comments

Hejhej
Jag heter Emma Hansson och är 13 fyller 14 i Augusti. Jag och Moa går i samma klass (7:an) och de har vi gjort sen vi gick på dagis. Jag tycker att Moas blogg är väldigt bra och läser den varje dag. Moa är en glad, omtänksam och underbar vän. Hon är verkligen en "frisk fläkt" och man blir alltid lika glad när jag ser henne. hon är inte så känslosam men jag vet att hon älskar mig och jag älskar henne lika mycket alla dagar om året. <3 /EmmaLikes

Comments

Hej fina läsare, sitter i bilen just nu med Emma & hon ska gästblogga senare! Men jag uppdaterar senare!


Likes

Comments

jätte ledsen, att jag inte har bloggat..men har inte haft någon ork verkligen och har varit mycket med skolan nu! men i alla fall, nu är det tisdag & imorgon är det Elevens val i skolan och då är jag ledig så mitt lov har nog redan börjat..haha wiee :D

så imorgon ska jag till mitt sommarställe & emma ska följa med dit, kommer nog bli bra! föresten jag blev äntligen klar med mina byxor som jag gjorde i slöjden, blev rätt nöjd gosiga är dom i alla fall, hihi men jag uppdaterar imorgon godnatt underbara läsare!
 

 

 


 

Likes

Comments