HUR BLOGGEN HAR HJÄLPT MIG

Som en del utav #NouwAutumnChallenge, tänkte jag berätta om det bästa som har hänt mig tack vare bloggen.


Jag har i omgångar bott utomlands, och det har inte varit smärtfritt. I perioder har det varit väldigt jobbigt, och sedan jag var liten har jag alltid mått bättre av att få skriva av mig. Jag har bland annat skrivit om när jag besökte Brighton i England första gången, efter att ha flyttat därifrån när jag haft det tufft. Jag har också skrivit om min ångest jag och relationer.


Känslor känns som något som man ska lägga undan och hålla tyst om, men i dagens samhälle, där all fokus ligger på utseende och ”det perfekta livet”, tycker jag det är superviktigt att lägga vikt vid att ta itu med sina känslor och inte skämmas över dem. Med handen på hjärtat är jag så less på den pressen som finns att allt ska vara en dans på rosor.Att skriva om känslor och ämnen som för mig är viktiga, gör att jag får lätta på hjärtat och reflektera över hur jag tycker och tänker. På något sätt känns det nästan som att jag får ett annat perspektiv på saker och ting.


Så för att knyta ihop säcken så är det bästa som hänt mig tack vare bloggen är att det har hjälpt mig på en djupare nivå än att bara få utlopp för kreativitet och mina intressen. Genom bloggen har jag möjligheten att kunna vara öppen och ärlig om det jag tycker är viktigt, samtidigt som jag förhoppningsvis får andra att känna sig bekväma i sig själva och sina känslor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229