Veckans planer

Måndag: Är just nu på tåget påväg till skolan och ska möta upp några tjejer vid 11, från min grupp där vi ska ha responsgruppsmöte från vårt senaste seminarium. Sedan är det föreläsning från 13-15. Där efter kommer Jarl och hämtar upp mig efter att han slutat jobbet och så åker vi hem tillsammans. Så skönt ändå att det endast är eftermiddagstider som vi har denna kurs, så man kan samåka och slippa all rusning i kollektivtrafiken. När vi kommer hem blir det snabb-middag, plugg för min del och därefter slappa framför tvn.

Tisdag: Tomt schema för skolan, så har hemmastudier. Blir att plugga på sista inlämningarna och talet för sista dagen på Onsdag. Självklart klämmer vi in veckan’s avsnitt av Systrarna Graaf med.

Onsdag: Sista dagen för mig på termin ett. Seminarium från 13-16 och därefter hemåt och bara ta det lugnt och mysa med min sambo.

Torsdag: Första dagen på föräldrarledigheten! Denna dag ska jag dock inte enbart ligga och slappa och ta det lugnt. Ska faktiskt städa lägenheten har jag tänkt, då vi haft massa annat för oss i helgen och städningen inte kommit ifatt. Så ska städa lägenheten från topp till tå.

Fredag: Jarl’s lillebror kommer och stannar över helgen. Sedan är det inget speciellt som sker. Sova ut tillsammans med Jarl är det bästa jag vet och någonting jag längtar till igen då han kliver upp innan 06 varje dag.

Lördag: Tvättid 12:00-17:00. ALDRIG har jag längtat efter en tvättid så mycket. Nu är det ett berg av kläder och sängkläder så man inte ens ser tvättkorgen längre 😅 Inte så många fler planer för denna dag!

Söndag: Andra advent! Blir nog advent’s frukost med risgrynsgröt framför julkalendern. Och därefter finns inga fler planer för denna dag. Bara ta det lugnt och andas.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha inte ofta man längtar till tvättid, men skönt att det känns så för en gångs skull 😉 Stor kram och ha en underbar vecka finis! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229