Januariutmaningen - Vilka fem materiella saker skulle du inte vilja leva utan?

Detta är en del av min Januariutmaning 2020. Klicka HÄR för att läsa mer om den.

- Min mobiltelefon. Alltid bra att ha med sig. I nödsituationer, i tristessen, när man ska hitta någonstans, söka upp någonting intressant, överföra pengar eller bara skriva ett litet blogginlägg. Mobilen är bra till det mesta, när den inte laddat ur.

- Min systemkamera. Trots att den glider in på sitt fjärde år hos mig finns det ingenting jag tycker är roligare än att dra fram kameran och ta bilder med högre kvalitet än mobilkameran.

- Carmex. Finns ingenting jag använt så flitigt som min carmex jag köpte i Oktober faktiskt. Vilken räddare i nöden den varit hela vintern. Så spruckna och förstörda som mina läppar varit denna vintern har nog aldrig mina läppar varit.

- Mina tre scrunchies. Detta köp är nog bland det bästa jag gjort. Haft mina i över ett år nu det är nog de enda i tofs-väg jag aldrig tappat bort eller som hållit mitt hår uppe så bra som dessa har.

- Mitt badkar. Jag är en riktig vatten människa, i all riktigt. Jag älskar att bada badkar, bada hav, bada pool och jag älskar att dricka vatten. Och vatten är nog det som hjälpt mig värst när jag haft ont. Jag har haft problem med förstoppning sedan jag var runt 10. Och nu under graviditeten med värk i ryggen, ännu värre förstoppning, problem med magmunnen och foglossning har mitt badkar varit min räddare i nöden under all smärta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229