Januariutmaningen - Tre materiella saker jag skulle vilja ha just nu

Detta är en del av min Januariutmaning 2020. Klicka HÄR för att läsa mer om den.

Oj. Allt jag har i huvudet just nu är att få ihop barnrummet och önskar endast materiella saker dit. Jag kan inte komma på någonting som jag själv önskar mig, personligt det vill säga. Men om vi bara ska nämna vad jag faktiskt bara vill ha just nu sådär pang på som hade varit förjäkla behövligt, så är det:

En diskmaskin // En tvättmaskin med inbyggd torktumlare // En ny garderob

Diskmaskin kommer vi med störst sannolikhet införskaffa oss i samband med när vi gör om köket den där vackra dagen som är väldigt långt bort för stunden. Det är inte det jobbigaste som finns att handdiska. Möjligtvis kan (JAG VILL) vi införskaffa en bänkdiskmaskin för tillfället, men det vill inte Jarl ha. Men det är någonting som skulle spara så mycket tid. Och det är ju inte direkt så att vi kommer göra om köket inom året. Så att få slänga in tallrikarna direkt efter en middag som man bara kan starta och kunna gå och slappa i soffan på en gång hade inte gjort mig någonting.

Ja, vi har ju då kommit överens om att vi måste göra oss av med badkaret en vacker dag och fixa en duschkabin. Detta just för att vi ska få plats med en tvättmaskin, någonting som faktiskt nog kommer uppskattas efter nedspydda och nedbajsade bebiskläder (även våra) var och varannan dag. Funderat och tror nog en med inbyggd torktumlare skulle vara som mest optimal. Detta är nog vårt nästa största inköp.

Och en ny garderob hade jag heller inte tackat nej till. Då menar jag inte själva möbeln, utan det som ska fylla möbeln. Känns i dagsläget som att jag äger tre par byxor jag faktiskt använder om fyra tröjor om jag har tur.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229