Januariutmaningen - Hur ser ditt drömhem ut?

Detta är en del av min Januariutmaning 2020. Klicka HÄR för att läsa mer om den.

Mitt drömhem är fyllda med neutrala kulörer. Stilrena möbler som har ger röd tråd genom hela det specifika rummet. Hemmet i sig behöver inte följa en röd tråd, så länge rummen i helhet gör det. Att man märker att ”detta stuk är meningen i det här rummet”.

Allrummet/vardagsrummet är även planen att få ihop en ”matsal” i. Två flugor i en smäll. Meningen i detta rum är att få ihop som en samlingsrum. Hemmets mitt där vi samlas tillsammans med nära och kära som kommer på besök. Nu är det inte riktigt så. Men förhoppningsvis inom en snar framtid!

Lilla O’s rum är vi i varje fall på gång med, hyfsat. Nu när han kommer vara så liten kommer det fungera i början. Men annars är det inte riktigt så som jag tänkt mig att jag vill att hans barnrum ska se ut. Här är det jag som fått dirigera lite extra medan Jarl får säga lite mer om vårt sovrum. Men här vill jag ut med den stående garderoben en vacker dag, den är för mig bara i vägen och gör sig inte fin i sovrummet över huvud taget. Känns som den tar upp all onödig plats som bara går. Ja, så den ska ut en dag även om Jarl tycker den ska vara där bara för att. Men nä, icke sa Nicke, den ska bort förr eller senare. Anledning till det är redan så mycket förvaring i de platsbyggda garderoberna som redan finns i sovrummet och denna tar bara extra onödig plats.

Köket kommer vi riva helt en dag. Detta är nog det rum jag och Jarl kommit överens om att vi bokstavligt hatar mest i hela lägenheten. Den är inte ergonomisk för någon av oss trots det stora längdskillnaden hos oss på över trettio centimeter. Får jag ont i ryggen över hur låg diskbänken är när jag står och diskar vill jag inte ens veta hur jobbigt det blir för Jarl tillslut. Vi hatar skåpen, golvet med en grop framför diskbänken, väggarna och förvaringen. Man tror nog att det är mer förvaring än det faktiskt är. Men det är inte alls bra förvaring i detta kök. Litet kylskåp och världens minsta frys. Vi tycker inte om någonting i hela rummet faktiskt. Och det bästa med det här är att jag och Jarl har samma stil på hur vi vill ha ett kök, så det lär inte bli några stora kompromisser när vi ska planera ut det stora ansiktslyftet i köket för framtiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229