Day in life

Började min dag redan vid 5:30 imorse. Kände att jag, sista dagen, kunde gå upp tidigt för att äta frukost tillsammans med Jarl innan han skulle åka iväg för jobb. Kokade kaffe, värmde på risgrynsgröt och rostade smörgåsar som vi satt och åt tillsammans. När han väl hade åkt fixade jag disken, låg i sängen en stund och fixade sedan en fruktsallad på frukt som höll på att bli dåliga, som jag tog med mig till skolan.

Öppnade även dagens lucka i min lyko adventskalender. På paketeringen som produkten låg i stod det att det var ett lipstick, men när jag tog ut den var det ett lipbalm i färgen rose! Dock är jag glad över att det inte var ett läppstift då jag verkligen inte passar i skrikrött då jag är väldigt blek. Så detta var ett jätte fint rätt läppbalsam som gav läpparna en liten lättare rödare ton samtidigt som den återfuktade! Den hade dock inte den mest hållbara återfuktande egenskapen, utan man behövde lägga på igen för att man skulle hålla läpparna fuktiga, men den var fin på.

I skolan var det dags för tal igen på retoriken. Under träningen inför talet och rasten käkade jag på min fruktsallad (som förövrigt var såsåså god, klämde i en halv citron för att frukten inte skulle bli brun, vilket även gjorde den godare) och sedan var det taldags, där jag pratade om sniglar haha.

På universitetet finns det ett litet starbucksstånd med en automat där man kan köpa bland olika varma starbucksdrycker. Köpte en innan seminariet och berättade för Jarl om det, och självklart ville han ha en tills han hämtade upp mig. Så fixade oss en varsin vanilla latte, som var sååå goda. Som tur testade jag på denna automat för första gången idag, samma dag jag går på föräldrarledighet, annars hade jag varit pank nu haha.

På vägen hem var jag så himla trött efter allting och somnade halvt i bilen, så det blev att köpa en Mc Donald på vägen då ingen av oss orkade ställa sig och laga mat samt jag behövde fixa sista delen av slutreflektionen till kursen och lämna in. Nu är den klar, känner mig inte helnöjd då jag tyckte den var lite oklar då man skulle skriva utifrån sitt perspektiv samtidigt som man skulle använda sig utav kurslitteraturen och därefter referera 🤔 Oklart iallafall. Nu ligger vi till sängs och ska sova. Imorgon ska jag sova ut, det blir även en städdag för mig och ska även försöka hinna till posten och skicka tillbaka en kurslitteratur jag knappt haft mig användning av.

Godnatt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229