BB-väskan börjar ta sin form

LILLA O

I klädväg till Lilla O har jag packat ner set i både storlek 50 och 56. I hans väska finner man tre långärmade bodys och ett par byxor i storlek 50 och två långärmade bodys, ett par byxor och även en pyjamas i storlek 56. Tre små par strumpor, en tunn mössa och en liten tjockare, tossor och "vantar" för att han inte ska riva sig i ansiktet.

I övrigt finns det nedpackat en snuttis, en filt, ett paket libero newborn 2-5 kg, våtservetter, kroppstvätt, kroppsolja, en handduk, nappar, nappflaskor och bephanthen. Tänker mig även att hinna köpa med ersättning ifall han inte tar bröstet.

MOA

I klädväg har jag till mig själv försökt hålla det så lätt packat som möjligt, med förhoppning om att vi inte kommer behöva stanna allt för länge och jag ser faktiskt inte mig själv ha någonting annat på mig än de snygga sjukhuskläderna förrns hemfärd. I värsta fall bor vi som max tio minuter från sjukhuset vilket skulle vara en simpel väg för Jarl att ta sig hem på och hämta ytterligare om så. Det som fått åka ner i väskan är två par stora trosor, en tunn bh, två par strumpor, ett mjukis set och ett par tofflor.

I min necessär har jag slängt ner två eller tre vanliga hårsnoddar för att hålla håret i styr, men lär med störst sannolikhet endast använda mig av min scrunchie. Det har även fått följa med ner ett lipsyl då jag tänkt använda mig av syrgas och har hört att läpparna kan bli mycket torra ut av det, sedan använder jag mig ut av det varje dag, så hade nog blivit panikartat om jag glömt den. Efter förlossningen och allt det innebär vill jag känna mig ordentligt ren innan hemgång och har där av mig mig egen kroppstvål, schampo och balsam i reseförpackningar. Om det är någonting jag tänker på innan vi måste åka ska jag försöka hinna slänga ner min ansiktstvätt också. I värsta fall får jag köra på kroppstvålen och sedan smörja in mig med min ansiktskräm som finns nerpackad samt stora bindor och amningsinlägg för läckage från alla håll och kanter. I här hittar man också purelan för torra/såriga bröstvårtor och bio oil. Sist men inte minst har vi även en varsin tandborste till mig och Jarl, tandkräm och en deodorant som vi får dela på då, känns väldigt onödigt att slänga ner två och jag har inga problem att lukta "manligt", ingen som ska sniffa mig under armarna ändå.

JARL

I klädväg har vi även som på min del kört det lätt packat. Här har vi endast slängt ner två par kalsonger, två par strumpor och två t-shirts då han med störst sannolikhet kommer köra på sina mjukis i vanlig ordning.

ÖVRIGT TILL OSS BÅDA

I övrigt hoppas jag på att systemkameran är fulladdad och ligger redo för att slängas ner i väskan innan avfärd, lika så förlängningssladd som jag fick rekommenderat att ta med. Mobilladdare ligger redan nere och en vattenflaska lika så då jag dricker extremt mycket vatten. Har även en handduk till mig med för dusch och egen toarulle då jag även här hört att sjukhuspapper är som sandpapper mot nedre regionen efter en förlossning. En RAW-bar till mig ligger nedpackad och idag ska den få sällskap av två läskflaskor var till mig och Jarl, en påse Ahlgrens bilar, starmix och djungelvrål (min önskan) och Corny big till Jarl. På vägen in vill jag även ha med folieplastade ost & skink smörgåsar alternativ frallor, fyllda med grönsaker. Främst röd paprika, gurka och salladsblad. Även om jag får mat på plats. Vad Jarl vill ha i matväg bestämmer han nog då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229